У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса: занедбана і без пам’ятника (Фото)

Легендарний український танцівник і хореограф Григорій Чапкіс пішов з життя 13 червня 2021 року, йому було 91. Як зараз виглядає місце його поховання, дивіться далі в матеріалі.

За життя Григорія Чапкіса обожнювали мільйони, в нього була любляча молода дружина, діти та онуки. Втім, після смерті за могилою артиста чомусь ніхто не доглядає.

9 квітня у соціальних Мережах з’явилося вражаюче відео, яке опублікував волонтер Максим Левченко. Чоловік показав, як зараз виглядає могила українського хореографа, судді шоу “Танці з зірками” на “1+1” Григорія Чапкіса.

У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса
У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса

Судячи з відео, могилу артиста вже давно ніхто не відвідував. З моменту поховання Чапкіса пройшло майже 2 роки, а там досі не стоїть пам’ятник. На необлагороженій могилі лежать вже давно засохлі квіти і висить старий вінок.

У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса
У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса

Минуло вже два роки, а його дружина, а також його син з Америки не додумалися не те, щоб поставити пам’ятник, а хоча б облагородити цю могилу

, – коментує автор відео.

Як відомо, діти та онуки Григорія Чапкіса проживають за кордоном: донька в Італії, а син в США. В Україні у танцівника теж немало родичів, зокрема його колишня дружина Алла, з якою він прожив у шлюбі 24 роки. Вдова Чапкіса теж живе в Києві. Як відомо, останні роки життя Григорій Чапкіс жив у шлюбі з жінкою, яка молодша за нього на півстоліття. Чапкіс дуже дорожив своєю дружиною, він багато говорив про нею в інтерв’ю і називав її діамантом. При цьому, Григорій ніколи не виходив на люди з молодою дружиною і публіка навіть не знає, як вона виглядає. Ба більше, цієї жінки навіть не було на похороні Чапкіса.

В будь-якому випадку, ніхто із багаточисельних родичів Григорія Чапкіса за майже 2 роки не зуміли облагородити місце спочивання великого артиста.

Григорий Чапкис с сыном и внучкой
Григорій Чапкіс з сином і онукою: архівне фото

Нагадаємо, Григорій Чапкіс пішов з життя після того, як перехворів на Ковід-19. В останній путь танцівника прийшли провести сотні, а то і тисячі людей, серед них був і Президент України Володимир Зеленський. Поховали Григорія Чапкіса на Байковому кладовищі у Києві.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.