Лілія Ребрик показала свого батька, з яким її можна переплутати – так схожі: “Який ти в мене найкращий”

Відома українська телеведуча і акторка Лілія Ребрик зворушливо привітала свого тата з днем народження. Як виглядає батько телеведучої Іван Дмитрович, дивіться далі в матеріалі.

13-го квітня батько відомої української телеведучої Лілії Ребрик Іван Дмитрович відсвяткував свій день народження. В цей день акторка вирішила публічно привітати батька і написала теплі слова привітання у своєму Інстаграм-блозі.

Тато! З днем народження! Люблю тебе і пишаюся, який ти в мене! Найкращий! Найтурботливіший! Найдобріший! Усміхайся частіше! А ми всією родиною будемо тебе радувати

, – написала Ребрик і додала відео, на якому вона позує разом з батьком.

Користувачі Мережі долучилися до привітань у коментарях:

  • “Сердечні вітання татові!Многая літа в любові і доброму здоров’ї!”;
  • “З Днем Народження Вашого тата вітаю. Бажаю міцного здоров’я, щастя, миру та довголіття”;
  • “З днем народження. В найкращого татка в світі і донечка найкраща”;
  • “Дуже зворушливе відео. Вітання тату!”.

Варто відзначити, у Лілії Ребрик склалися дуже гарні стосунки з батьком. Акторка з трепетом згадує своє дитинство і зізнається, що завжди була татусевою донькою.

Іван Дмитрович не тільки балував свою доньку, а й підтримував її у всьому. Саме він відвів 4-річну Лілію на балет, але тоді її не взяли. Тоді Іван Дмитрович запропонував маленькій донечці піти на художню гімнастику. В результаті саме цьому виду спорту Ребрик присвятила своє дитинство та юність.

Як виглядає батько Лілії Ребрик
Як виглядає батько Лілії Ребрик

В одному з інтерв’ю Ребрик зізналася, що батьки мріяла, аби вона стала лікарем. Втім, коли 16-річна дівчина прийшла до мами і тата і заявила, що має намір вступати в татральний, вони були не проти, хоча і переживали за доньку.

Ребрик зізнається,  тато завжди був для неї особливою людиною. Хоча вона вже давно не дитина, батько досі відноситься до неї з трепетом і намагається її вберегти.

Тато дав мені відчуття правильної схеми сімейного щастя. Я хотіла такі стосунки, як у нього з моєю мамою. Вони мені сказали колись, що моя найголовніша задача в цьому житті – стати щасливою

, – розповіла Лілія.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.