Катерина Осадча відвела на шопінг свого наймолодшого сина від Горбунова: Данило задає модні тренди 2023 року

Відома українська телеведуча Катя Осадча показала свого найменшого сина від актора Юрія Горбунова. 1,5-річний Данило росте маленьким модником.

Катя Осадча – не лише відома телеведуча, а й багатодітна мама. Вона має дорослого сина від першого шлюбу, який наразі є студентом престижного американського університету. Також Осадча виховує двох маленьких синів: 6-річного Івана і 1,5-річного Данила, яких народила у шлюбі з Юрієм Горбуновим.

Варто відзначити, що зіркове подружжя дуже рідко показують своїх синів на публіку. Так, обличчя свого первістка Івана вони приховували, аж поки хлопчику не виповнилося 5 років. На всіх фото, які публікували зіркові батьки в своїх соціальних Мережах, хлопчик позував лише зі спини.

Як виглдають діти Юрія Горбунова і Каті Осадчі

Свого молодшого сина Данила, Катя Осадча і Юрій теж приховують від сторонніх очей і вкрай рідко публікують з ним фото в соціальних мережах. Втім, нещодавно телеведуча показала, як її син обирає собі іграшки в дитячому магазині. На знімку маленький Данило позував у чорному спортивному костюмі, синій жилетці і синій шапці. Хлопчик тримав у руках м’які іграшки.

 Катерина Осадча відвела на шопінг свого наймолодшого сина від Горбунова
Катерина Осадча відвела на шопінг свого наймолодшого сина від Горбунова

Що ви знаєте про шопінг

, – підписала знімок Катя Осадча.

Нагадаємо, Катя Осадча і Юрій Горбунов мріють стати батьками дівчинки, тому не виключають, що в майбутньому наважаться на ще одну вагітність. Також зіркове подружжя розглядають і варіант усиновлення. Про це вони задумалися після початку повномасштабної війни в Україні. Як відомо, через військові дії багато українських дітей залишилися сиротами. Катя Осадча і Юрій Горбунов думають про усиновлення саме такої дитини. Подружжя ще не прийняли остаточне рішення, адже воно досить складне. Це складний процес, як в юридичному плані, так і з морального боку, тож наразі Горбунов і Осадча зважують всі за і проти перед прийняттям остаточного рішення.

Варто додати, що про усиновлення дітей, які втратили батьків через сім’ю задумалась ще одна зіркова родина: Григорій і Христина Решетніки. Вони мають трьох власних синів і впевнені, що їхньої любові вистачить на ще одну дитину.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.