Олена Шоптенко показала Виннику, де проводить Великодні свята: Відень їх радо зустрів

Олена Шоптенко поділилася фото зі своїм сином Олексієм та розказала своїм підписникам як проводить Великодні свята у Відні. Також на її світлині замайоріли жовто-сині кольори. Прихильники зацінили.

Відома українська танцівниця та хореографиня Олена Шоптенко поділилася у своїй соціальній мережі фото із сином Олексієм. Зірка показала як проводить свій час за кордоном і як зустрічає Великодні свята у Відні. Артистка наголосила, що в Австрії ці свята зустрічають з правильним контекстом, адже її фото зроблене біля прикрас, які своїми кольорами нагадують український стяг.

Танцівниця вже рік перебуває за кордоном, вони зі своїм сином Олексієм наразі живуть в Австрії. Олена дуже переживає за сина, тому і не повертається зараз до Батьківщини. Проте перебуваючи за кордоном, хореографиня не забуває виконувати важливу місію і продовжує всім розповідати про війну, яка досі триває в Україні.

Жінка постійно бере участь в соціальних та  благодійних проєктах, де не замовчує ситуацію, а навпаки намагається донести всім, що зараз дуже складно в її рідній країні. Також артистка продовжує працювати в університеті на кафедрі бальної хореографії, вже в неї буде четвертий випуск, тому вона дуже серйозно підходить до своєї роботи і продовжує викладати онлайн. Вона розуміє, що війна демотивувала студентів і тому на своєму прикладі намагається показати, що через мистецтво та культуру можна доносити важливі меседжі.

Олена Шоптенко зі своїм сином живе за кордоном
Олена Шоптенко зі своїм сином живе за кордоном

Шоптенко не гаючи часу, почала підшуковувати ще одну роботу та розіслала своє резюме в місцеві університети. Вона усвідомлює, що Відень – це культурний центр Європи і можна дізнатися багато чого нового та набути надзвичайного досвіду.

Зірка сильно переймається тим, щоб згодом її не записали в групу вигнанців, які втекли і відпочивали та нічого корисного не робили. Вона сподівається на мудрість українців і що ніхто не буде їх засуджувати за цей вчинок.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.