Оля Цибульська розповіла, де Дзідзьо та чим він займається: киця стала на його захист

Оля Цибульська заступилася за свого кума та змогла пояснити його раптове зникнення. Співачка розповіла, що він з таких, хто мовчки робить, а не просто пускає пусті балачки.

Останнім часом Дзідзьо зник з інформаційного простору та все рідше почав виходити на зв’язок. Проте дізнатися більше про артиста змогли в Олі Цибульської.  Вірна подруга та кума  Михайла Хоми завжди прийде йому на допомогу і пояснить українцям, куди ж зник її близький друг.

Дзідзьо
Українький співак Михайло Хома

Артистка розказала, що він нікуди не дівся, а навпаки активно допомагає Україні та ЗСУ. Постійно виступає на концертах та збирає кошти для потреб військових. Просто він більше робить, ніж говорить, бо чоловіків – триндичів у шоу-бізнесі вистачає, тому треба зберігати баланс, щоб всього було порівну. Навіть спілкувалися по телефону, обговорювали як в кого справи.

Роман Дзідзьо та Цибульської

Довгий час розпускали плітки про головну кицю українського шоу-бізнесу та лідера гурту Дзідзьо, начебто вони довгий час разом і намагаюся все приховати. А син співачки, то взагалі їх спільна дитина, бо Нестор дуже схожий на кума артистки.

Втім, чоловік вирішив припинити пусті балачки та нарешті розставити крапки над “і”. Співак наголосив, що в них тільки професійні стосунки, а ніяких любовних немає. Він захоплюється своєю кумою з точки зору її професійних вмінь, адже жінка всього досягла сама і кожного разу удосконалюється.

Саму Цибульську звинувачували в тому, що вона розлучниця і розбила зіркову родину, проте вона все заперечує і говорить, що втомилася слухати таку маячню. Їй почали прилітати погрози в соціальні мережі з фейкових сторінок.

Колеги по роботі: Оля Цибульська та Дзідзьо
Колеги по роботі: Оля Цибульська та Дзідзьо

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.