Син зрадниці Таїсії Повалій розповів про відпочинок у Херсоні на берегу Дніпра: а матір “продалась”

Син відомої української зрадниці Таїсії Повалій розповів про відпочинок в Голій Пристані, що на Херсонщині. Він зробив це в нетиповій манері оповідання у вигляді казки.

Таїсія Повалій ще з 2014 року мала неоднозначну позицію у відносинах між Україною і росією, але після 24 лютого 2022 року все стало ясно – співачка зрадила свою батьківщину, співає українські пісні для росіян на одній сцені з продажними артистами і не збирається повертатись назад.

Її син Денис Повалій має іншу думку та не підтримує росію, проте не пориває стосунки з матір’ю через різні політичні погляди. Чоловік наразі знаходиться за кордоном, де разом з дружиною виховує маленького сина Дем’яна і розвиває свій Інстаграм-блог.

Концерти Повалій у росії масово відміняють
Син Таїсії Повалій розповів про відпочинок у Херсоні на берегу Дніпра

На цей раз син Таїсії Повалій виставив фото Дем’яна та поділився історією про відпочинок в Херсоні, яку написав українською мовою:

Маленькому Бунюнькові десь шість рочків. Він вже полюбляє грати в шахи, особливо надворі зі своїм товаришем Уркою Фундуруксом. Одного разу Бунюньк загубив дуже цінну фігуру – чорну туру. Він знав, що Урка більше любить доміно та шашки, того вирішив потайки взяти таку саму фігурку з Урчиного дорожнього набору “3 в одному”, який тому подарував батько Андрій. Настало літо й пора, як завжди, їхати на відпочинок до Херсону. Звісно, що улюблений шаховий набір з собою. Гола Пристань, п’ятий причал. Батько суворо наказує Бунюнькові нікуди не йти самому, а чекати поки той повернеться з магазину. Але маленьке неслухнятко й не думало “сидіти на ціпку” і пішло шукати пригод на берег Дніпра через лісові хащі. Картина маслом – сідає сонце, якийсь радянський турист сушить білу “алк*голічку” прямо на гилляці, невідома сила тягне Бунюнька до води, його погляд зупиняється на жовтому піску – щось чорніє: “Може якийсь жук, – подумав хлопчик. Піднімає, обтрушує бруд – Ти ба! Це ж моя чорна тура!!! Мабуть якось під землю провалилася і течією прибило до мене”. І лише через декілька років, після енної кількості поцуплених у того самого Андрія Фундрукса цигарок, наш герой збагнув, що то була не течія, а “рука Господа”, яка немов натякала – не вкради…

Свою оповідь Денис Повалій закінчив словами: “Усі персонажі видумані, але засновано на реальних подіях”.

Син зрадниці Таїсії Повалій розповів про відпочинок у Херсоні на берегу Дніпра: а матір "продалась"
Син зрадниці Таїсії Повалій розповів про відпочинок у Херсоні на берегу Дніпра

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.