Як з роками змінилася зовнішність Оксани Марченко: Кондратюк не впізнає 50-річну зрадницю з “Х-Фактора”

Колись Оксана Марченко була не лише однією з найвідоміших телеведучих України, а й найкрасивіших. Втім, часи змінюються. Зараз у Марченко немає ні тої популярності, ні краси.

Оксана Марченко багато років блищана на українському телебаченні і була однією з найвідоміших телеведучих. Нею захоплювались, на неї хотіли бути схожими, їй наслідували. Найбільше телеглядачі пам’ятають Марченко з таких шоу, як “Україна має талант”, “Х-фактор” та інші.

Оксана Марченко на початку кар'єри
Як з роками змінилася зовнішність Оксани Марченко

Там, у прямих ефірах Оксана завжди з’являлася у розкішних сукнях, з професійним, яскравим макіяжем і з красивими зачісками. Тоді Оксану Марченко вважали однією з найкрасивіших телеведучих України. Вона дійсно була красунею, адже від природи має гарні риси обличчя.

Оксана Марченко та Андрій Бєдняков працювали разом менш ніж рік
Як з роками змінилася зовнішність Оксани Марченко

Втім, краса не вічна і з часом молодість проходить. Оксана Марченко вирішили не миритися із природними процесами старіння і після 40-ка почала активно захоплюватися пластикою. Зараз це помітно неозброєним оком. Під знімками Марченко в соціальних мережах за останні роки користувачі Мережі все частіше пишуть про те, що телеведуча дуже змінилася і не схожа на саму себе.

Як виглядає Оксана Марченко сьогодні
Як з роками змінилася зовнішність Оксани Марченко

Востаннє українська публіка бачила Оксану Марченко, коли вона була в росії на прес-конференції та просила визволити її чоловіка Віктора Ведмедчука з України. Там Марченко з’явилася без макіяжу і в прямому та переносному сенсі показала своє справжнє обличчя. Тоді публіка помітила, що Марченко не могла повністю закрити очі, а шкіра на її обличчі була натягнутою.

Як з роками змінилася зовнішність Оксани Марченко
Як з роками змінилася зовнішність Оксани Марченко

Схоже, телеведуча напередодні зробила так звані уколи краси. Також Марченко робила корекцію губ, робила підтяжку обличчя та повік, говорять експерти.

Нагадаємо, Оксана Марченко активно працювала на українському телебаченні до 2017 року. Робота на СТБ для Марченко закінчилась через те, що вона підтримала проросійську політичну діяльність свого чоловіка Віктора Медведчука.

Не маючи змоги працювати на українському телебаченні, Марченко вирішила створити власний проєкт під назвою “Паломниця”, який виходив на її Ютуб-каналі, а пізніше на російському каналі “Спас”.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.