Зірка серіалу “Кармеліта” Юлія Зіміна показала свою 8-річну доньку: про її батька нічого не відомо

Відома російська актриса Юлія Зіміна, відома як зірка серіалу "Кармеліта", показала фанатам свою 8-річну дочку Серафиму. Дівчинка успадкувала красу від мами.

Юлія Зіміна – російська актриса, яка стрімко здобула популярність, виконавши головну роль у серіалі “Кармеліта”. Це була її перша робота у кіно, яка подарувала цілу армію шанувальників, інтерес режисерів та продюсерів. Сьогодні Зіміна не лише зірка мелодрам, а й телеведуча ранкового проєкту.

Зірка серіалу Кармеліта Юлія Зіміна показала свою 8-річну доньку
Зірка серіалу Кармеліта Юлія Зіміна показала свою 8-річну доньку

41-річна зірка “Кармеліти” Юлія Зіміна гармонійно поєднує кар’єру сім’ю. У 2015 році актриса стала матір’ю. На протязі декількох місяців знаменитість приховувала факт поповнення від широкої публіки. Пізніше вона поділилась радістю – на світ з’явилася її дочка Серафима. На той момент артистка не просто не була одружена, але й не мала офіційних відносин. Про батька дівчинки практично нічого не відомо, крім того, що він не є актором і взагалі далекий від творчих професій. Ходили чутки, що актриса завагітніла від серфера Андрія Карра, з яким зустрічалася недовго. Юлія ці домисли відмовляється коментувати.

Не зважаючи на вельми насичений робочий графік, актриса оточує дитину турботою і увагою. Нещодавно Серафима відзначила свій день народження. В честь важливої дати Юлія показала в своєму Інстаграм-блозі рідкісні фото з дівчинкою.

На одному зі знімків актриса обійняла дочку, одягнену в костюм лисиці. Зіміна з ніжністю звернулася до Серафими:

Моє нескінченне та абсолютне кохання, Сіма, з днем народження! 8!

Зірка серіалу Кармеліта Юлія Зіміна показала свою 8-річну доньку
Зірка серіалу Кармеліта Юлія Зіміна показала свою 8-річну доньку

Фанати помітили, що дівчинка виросла красунею як і її зіркова мама. Особливо публіка звернула увагу на розкішне волосся Серафими як у принцеси.

Зірка серіалу Кармеліта Юлія Зіміна показала свою 8-річну доньку
Зірка серіалу Кармеліта Юлія Зіміна показала свою 8-річну доньку

В 2020 рокі Юлія Зіміна вийшла заміж. Її обранцем став екс-боксер Денис Новіков. Зі спортом Новіков зав’язав через травму. На момент весілля з Юлією Денис займав посаду генерального директора у компанії з надання бухгалтерських послуг. Говорять, що чоловік  прийняв доньку актриси як рідну.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.