Настя Каменських, яка набрала свою максимальну вагу, показала фігуру з різних боків: “А животик то круглий”

Українська співачка Настя Каменських після феноменального схуднення знову набрала зайву вагу. Втім, співачка цього не соромиться і запевняє, що вже працює над тим, щоб знову прийти у форму.

Настю Каменських завжди вважали однією з найкрасивіших зірок українського шоу-бізнесу. Втім, в її сторону було і багато хейту. Так, найчастіше Настю критикували за її форми. Співачка схильна до повноти і завжди володіла пишними формами. Втім, у 2018 році Настя Каменських вирішила серйозно взятися за свій зовнішній вигляд. Співачка почала активно займатися спортом і ретельно слідкувати за своїм харчуванням. Настя навіть знімала відео-блог свого схуднення, в якому можна було побачити, яких зусиль докладає співачка аби скинути зайві кілограми.

Настя Каменских
Настя Каменських, яка набрала свою максимальну вагу, показала фігуру з різних боків

За 2 роки Насті Каменських вдалося досягнути своєї ідеальної ваги, яка її повністю влаштовувала. Співачці дуже подобався її зовнішній вигляд і вона часто демонструвала своє тіло на камеру. Втім, все змінилося у 2022 році, коли в Україні почалася війна. Через стрес співачка відклала на задній план здорове харчування та спорт і дуже швидко набрала зайву вагу. Коли влітку 2022 року Настя повернулася в Україну після довгого перебування за кордоном, прихильники навіть подумали, що вона вагітна, адже співачка дуже погладшала і в неї округлився животик. Та сама Настя зізнається, вона не вагітна, а просто погладшала.

Беременная Настя Каменских готовится родить Потапу дочку и прячет живот за балахонами
Настя Каменських, яка набрала свою максимальну вагу, показала фігуру з різних боків

Нещодавно Настя Каменських у своєму Інстаграм-блозі опублікувала відео з нової фотосесії. Так, дівчина позувала у патріотичному вбранні, аке сама розробила разом з відомим українським брендом. На відео можна розгледіти фігуру Каменських зі всіх боків.

Користувачі Мережі не забарилися з коментарями про те, що Каменських зайва вага. Ось, що пишуть коментатори:

  • “Погладшала дуже або вагітна”;
  • “Ой, що з нею стало”;
  • “А животик то круглий”;
  • “Ого, як вагу набрала”.

До слова, в недавньому інтерв’ю Настя Каменських зізналася, що вже почала свій шлях до схуднення. При цьому Настя підкреслила, що не буде виснажувати себе спортом, чи дієтами, а робитиме це повільно та поступово.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.