Григорій Решетнік пояснив, чому Топольський і Лозовицька з Холостяка-12 й досі сваряться: “Почуття живуть”

Відомий український телеведучий і головний наставник учасників найромантичнішого реаліті-шоу пояснив, чому Алекс Топольський та Катерина Лозовицька не можуть одне одного відпустити

Навіть через багато місяців після завершення реаліті-шоу “Холостяк-12” та розставання головний герой проєкту Алекс Топольський та його переможниця Катерина Лозовицька продовжують публічно сваритись. Коли, здавалося б, вже час поставити крапку й ігнорувати будь-які питання про колишніх, зіркова експара продовжує ледве не визвіряються одне на одного в інтерв’ю та на особистих сторінках у соціальних мережах.

Спершу шанувальники просто спостерігали за тим, що відбувається між колишніми коханцями. Пізніше фанати почали підозрювати, що між Топольським і Лозовицькою, ймовірно, згасли не всі почуття, якщо вони продовжують звертати увагу одне на одного. Здогадки підтвердив головний український Купідон Григорій Решетнік.

Ведучий проєкту Холостяк і Холостячка Решетнік висловився про Топольського й Лозовицьку
Ведучий проєкту Холостяк і Холостячка Решетнік висловився про Топольського й Лозовицьку

Відомий український телеведучий нещодавно запропонував підписникам запитати в нього про все, що їх цікавить. Звісно, не обійшлось без питань про Топольського й Лозовицьку. Григорій Решетнік не став приховувати й чесно зазначив, що всіх деталей їхніх “сімейних мелодрам” не знає, оскільки часу стежити за цим у нього не вистачає. Втім, зауважив зірка, якщо вони продовжують сваритись, отже кохання ще сидить десь глибоко в серці.

Знаменитість висловив свою думку, яка полягає в тому, що колишнім коханим, які залишили стосунки в минулому, байдуже на те, що відбувається в житті їхніх ексдівчини чи ексбойфренда зараз. Втім, додав Григорій Решетнік, якщо Топольському й Лозовицькій не все одно, отже тут дещо інша ситуація.

Григорій Решетнік поставив крапку в питанні сварок Топольського й Лозовицької
Григорій Решетнік поставив крапку в питанні сварок Топольського й Лозовицької

Нагадаємо, що нині і колишній головний герой крайнього сезону “Холостяка”, й переможниця цього ж сезону мають стосунки. Свою нову дівчину Алекс Топольський зустрів на Балі, де нині живе. Катерина Лозовицька ж ні імені, ні зовнішності свого обранця не розкриває.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.