Покинув родину заради довгих ніг: Юрій Горбунов пішов до іншої після довгих років спільного життя

У нині відомого телеведучого Юрія Горбунова змінилися вподобання та смаки. Шоумен разом з Катериною Осадчою вже 8 років, 6 із яких - у шлюбі. Невже чутки про розлучення виявилися правдивими?

Юрій Горбунов – український актор, телеведучий, шоумен та заслужений артист України, який вже 8 років у щасливих стосунках з відомою журналісткою та ведучою Катериною Осадчою.

Заслужений артист України Юрій Горбунов
Заслужений артист України Юрій Горбунов

Нагадаємо, що Горбунов був одружений на 37-річній жінці, яку звати Людмила. Йому було 25 років і він зрозумів, що хоче пов’язати своє життя саме з нею. Екс-закохані познайомилися в театрі, де майбутня дружина працювала танцівницею балета.

Людмила була заміжня та мала донечку Ксенію, але це не стало на заваді світлим почуттям. Відтоді і розпочалося сімейне життя героїв цього матеріалу. Вони не потрапляли в публічні скандали, тому можна зробити висновок, що жили спокійно та мирно. За 20 років подружнього життя в Людмили та Юрія спільних дітей не з’явилося.

Телеведучий зі своєю першою дружиною Людмилою
Телеведучий зі своєю першою дружиною Людмилою

Офіційно пара розійшлась в 2015 році і сам ведучий зізнався, що період після розлучення був для нього досить складним.

Осадча також була в шлюбі. У 2001-му вона вийшла заміж за бізнесмена Олега Поліщука та народила йому сина Іллю. Через деякий час шлюб розпався.

Познайомилися майбутні закохані на зйомках шоу “Голос країни”, де працювали в парі ведучими. У 2017-му всі дізналися про одруження колег, а через декілька тижнів Катя народила йому первістка – сина Івана. У 2021-му році ведуча народила Горбунову другого сина – Данила.

Юрій Горбунов став другим коханням у житті Каті Осадчої
Юрій Горбунов став другим коханням у житті Каті Осадчої

Мало що відомо про стосунки Катерини та Юрія, адже вони не розповідають про особисте, проте їх вважають найміцнішою парою українського шоу-бізнесу та зразковою родиною.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.