Ольга Фреймут розсекретила, де перебуває разом з дітьми: телеведуча не просто так не з’являється на екранах

Чому Ольга Фреймут від початку повномасштабного вторгнення уникає публічності та куди поділася ведуча, невже це все не просто так ? Ви будете ошелешені, коли почуєте правду.

Українська телеведуча Ольга Фреймут мала неабияку популярність на телебаченні у 2010-х роках. Вона працювала на різних топових каналах, вела рейтингові програми та була дуже впізнаваною людиною в нашій країні. Поступово її популярність почала згасати і велика аудиторія шанувальників значно зменшилась. Після початку повномасштабного вторгнення Оля перестала бути публічною зовсім, вона не веде соціальні мережі та не ділиться жодними подробицями свого життя.

Ольга Фреймут зараз в іншій країні
Ольга Фреймут зараз в іншій країні

Відомо, що ведуча разом з дітьми виїхала з країни ще до 24 лютого, бо планувала святкувати своє день народження у Франції, яке мало відбутися 25 числа того ж місяця.

Фреймут перебуває у Великій Британії, де у неї є родичі. Говорять, що вона там знаходиться не тільки зі своїми дітьми, а й з чоловіком – Володимиром Локотко. Не дивлячись, на вимушені обставини їй дуже прикро, що раніше вона постійно наголошувала, що життя в Європі набагато краще, адже тільки зараз вона збагнула всю цінність і зрозуміла, що найкраще – в Україні.

Сімейне фото Фреймут
Сімейне фото Фреймут

Оля знайшла собі там роботу і зараз активно працює в газеті Sunday Expres. Телеведуча пише у щотижневу колонку новини про Україну.

Старша донька ведучої Злата, яка зараз живе в Америці, на відміну від мами є активним користувачем соціальних мереж. Дівчина допомагає рідній країні, постійно дає інтерв’ю та проводить благодійні заходи.  У своїй школі, вона організувала аукціон на якому вдалося зібрати 260 тисяч доларів. Кошти пішли на навчання для дітей з України, які нині в США.

Оля разом із донькою Златою
Оля разом із донькою Златою

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.