Поки Могилевська співає для захисників: Влад Яма втік з України та відвернув від себе Горбунова і Кошового

Гуморист Євген Кошовий та телеведучий Юрій Горбунов висловилися про втечу хореографа Влада Ями з України. Він не був на батьківщині з 24 лютого 2022 року.

Хореограф та суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма став одним з небагатьох зіркових чоловіків, які виїхали з України після 24 лютого 2022 року. Повномасштабне вторгнення стало причиною переїзду Ями з сім’єю за кордон. Тепер вони живуть в США і танцюрист запевняє, що виїхав легально ще до закриття кордону для чоловіків.

В своєму Інстаграм-блозі Влад Яма показує нове життя. Він займається благодійністю, збирає кошти для ЗСУ, дає танцювальні майстер-класи, а також регулярно виставляє архівні знімки, зроблені в Україні. Зокрема це стало причиною, по якій Яма регулярно стикається з критикою від публіки. Його вчинок викликав суспільний резонанс не зважаючи на благодійність, але сам він не реагує на хейт в Мережі та продовжує ділитися подробицями свого життя.

Хореограф Влад Яма розповів, ким працює в США
Влад Яма втік з України та відвернув від себе Горбунова і Кошового

Нещодавно телеведучий Юрій Горбунов, який працював з Владом Ямою в багатьох проєктах на 1+1, висловився щодо його від’їзду. Шоумен не засуджує його, але його здивував вчинок танцюриста. Горбунов вважає, що як громадянин України Яма вчинив неправильно, однак якщо дивитись на цю ситуацію з точки зору захисту своєї сім’ї – то вчинок скоріше правильний. Телеведучий впевнений, що хореограф більше не повернеться назад і буде будувати життя в Америці.

Горбунов розповів про стосунки зі своєю першою дружиною та колишнім чоловіком Осадчої
Влад Яма втік з України та відвернув від себе Горбунова і Кошового

Своєю думкою про виїзд Влада Ями також поділився зірка “Квартал-95” Євген Кошовий. В інтерв’ю Олексію Суханову він сказав, що зараз не спілкується з ним, хоча і раніше спілкувалися суто по роботі. Кошовий як і Горбунов не збирається засуджувати когось і Яму в тому числі, особливо в такій ситуації. Однак слова Євгена показали, що він розчаровний Владом:

Він сам має для себе зрозуміти, зрадник він чи ні. Якщо він того не розуміє, ну значить така людина

, – сказав Кошовий.

Євген Кошовий пригадав, як Арестович на нього образився
Влад Яма втік з України та відвернув від себе Горбунова і Кошового

Гуморист впевнений, що повертатися назад в Україну таким артистам як Влад Яма буде важко. Це наприклад співак Олег Винник, переможець шоу “Холостячка” Олександр Еллерт.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.