Настя Каменських засвітилася з трирічною дівчинкою на руках, яка не схожа на Потапа: з дитячого будинку

35-річна співачка Настя Каменських поки не стала мамою, хоча не приховує той факт, що мріє відчути радість материнства. Нещодавно артистку помітили в дитячому будинку, де вона тримала за руку маленьку дівчинку.

Відому співачку Настю Каменських регулярно підозрюють у вагітності через тип її фігури. Прихильники бачать “округлий живіт” ще й через те, що артистка неодноразово після одруження з Потапом говорила в інтерв’ю про те, що вони працюють над вагітністю. Проте, роки йдуть, а Настя так і не вагітніє. Ба більше, останнім часом зіркове подружжя все частіше уникають питань про поповнення, хоча раніше з радістю на них відповідали. Прихильники Каменських і Потапа вже навіть запідозрили, що у подружжя можуть бути проблеми з зачаттям, чи виношуванням дитини, втім подружжя ці чутки ніяк не коментують.

Настя Каменських прокоментувала розлучення з Потапом
Настя Каменських засвітилася з трирічною дівчинкою на руках, яка не схожа на Потапа

Нещодавно Настю Каменським у своєму Інстаграм-блозі опублікувала щемливе фото з дитячого будинку. На фото співачка тримала за руки маленьку дівчинку і посміхалася.

Настя Каменських засвітилася з трирічною дівчинкою на руках, яка не схожа на Потапа
Настя Каменських засвітилася з трирічною дівчинкою на руках, яка не схожа на Потапа

Сьогодні дорогою в Тернопіль заїхали в дитячий будинок “Малятко”. Я тут вже вдруге і цього разом з громадською організацією “Сенсоріка” привезли ще більше іграшок, одягу та всіх необхідних речей для діток

, – підписала фото Настя Каменських.

Варто відзначити, що Каменських вже багато років займається благодійністю. Так, співачка являється бренд-амбасадоркою фонду “Таблеточки”, який допомагає онкохворим дітям. Співачка часто допомагає зібрати кошти для таких дітей. А от чи задумуються зіркове подружжя про усиновлення, наразі невідомо. Потап і Настя ніколи не піднімали цю тему.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських спростувала чутки про те, що вона розлучається з Потапом. Так, чутки про розлучення поширилися через те, що зіркове подружжя останні півроку не з’являлися разом на публіці і не публікували спільні фото в соціальних мережах. Втім, Настя запевняє, що у них з Потапом все добре і розлучатися вони не збираються. Щодо спільних фото, співачка відповідає, що зараз не час для любовних знімків, тому вона і не публікує такі світлини.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.