Квіткова після розлучення з Добриніним забрала сина і з’їхала на орендовану квартиру: залишила власний дім

У житті відомої блогерки Даші Квіткової кардинальні зміни у житті. Спочатку вона розлучилася зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним, а тепер вирішила з'їхати з їхнього будинку на орендовану квартиру.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова були єдиною парою за всю історію українського “Холостяка”, які після закінчення проєкту змогли побудувати сім’ю, одружитися і народити дитину. Вони здавалися ідеальною парою, тому новина про їхнє розлучення стала шоком для публіки. Про це розповіла Даша Квіткова в інтерв’ю Маші Єфросиніній. Дівчина зізналася, що проблеми у стосунках почалися ще рік тому. Та в деталі Даша вдаватися не стала і конкретну причину розлучення вона так і не назвала.

Квіткова зізналась, чи розлучилась з Добриніним офіційно
Квіткова після розлучення з Добриніним забрала сина і з’їхала на орендовану квартиру

Після розставання Нікіта Добринін з’їхав з їхнього будинку, а Даша з сином залишилися там проживати. Варто відзначити, що вже екс-подружжя разом будували цей дім і заїхали туди після народження сина.

Втім, Квіткова не затрималася в сімейному будинку. Нещодавно дівчина зізналася, що переїжджає з сином на орендовану квартиру. Даша попросила підписників не задавати зайвих питань і так і не розповіла, що змусило її виїхати з її ж будинку.

При цьому Даша, схоже, радіє своєму переїзду. Принаймні так вона транслює це у своєму Інстаграм-блозі. Нещодавно дівчина оприлюднила відео власного переїзду. В короткому ролику Квіткова радіє, танцює і виглядає щасливою.

Втім, користувачі Мережі не впевнені, що Даша з ними цілком щира. Ось, що пишуть коментатори:

  • “Така сильна любов була.Такі щасливі і гармонійні відносини,а потім…..переїзд.Куди все ділось за одну мить,якщо все було справжнім?”;
  • “Головне на емоціях не наробити дурниць. Бажаю тверезо дивитись та поступати в житті, не на фоні образи”;
  • “Молодець! Так тримати! Я розумію, що за цією посмішкою стоїть море роботи і праці над собою, втома і купа проблем, але все залежить від того як ми це переносимо!”.

Варто відзначити, що квартира, яку зараз орендує Даша Квіткова, виглядає великою і розкішною: панорамні вікна, сучасний ремонт, якісні меблі і дуже багато простору.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.