Вони ровесниці? Публіка ошелешена виглядом мами Олі Полякової, яка 20 років прожила в росії

43-річна відома українська співачка Оля Полякова похизувалася своєю молодою мамою, яка в 64 роки виглядає на 40. Цю жінку важко назвати бабусею.

Співачці Олі Поляковій – 43 роки, проте їй важко дати більше 35. Щоб виглядати молодо, артистка докладає масу зусиль. Полякова регулярно займається спортом, слідкує за харчуванням, регулярно навідує косметолога і використовує найкращу доглядову косметику. Втім, в неї є ще один секрет молодості, а саме – гарна генетика. Так, побачивши маму Олі Полякової стає очевидно в кого співачка вдалася такою красивою.

Як виглядає мама Олі Полякової
Як виглядає мама Олі Полякової

Що відомо про маму Олі Полякової

Маму Олі Полякової звати Світлана, їй 64 роки. В молоді роки жінка працювала лікарем-педіатром. Зі своїм першим чоловіком, який є батьком Олі Полякової, Світлана розлучилася, коли Оля була ще маленькою. Невдовзі Світлана вийшла заміж за дипломата і часто їздила з ним у відрядження по різним країнах Європи. В цей час маленьку Олю виховувала бабуся. Останні 20 років Світлана разом зі своїм чоловіком жили у росії. Втім, після початку повномасштабної війни жінка виїхала з країни-терористки у Європу.

Як виглядає мама Олі Полякової
Як виглядає мама Олі Полякової

У свої 64, Світлана вже двічі бабуся. Оля Полякова подарувала їй двох онучок: 18-річну Машу і 11-річну Алісу. Світлана дуже любить своїх онучок не лише на словах, а й на ділі. Так, як відомо, Оля Полякова відправила свою молодшу доньку вчитися у школу-інтернат у Лондоні. Втім, 11-річна Аліса, яка звикла до батьків та рідного дому, так і не змогла адаптуватися на новому місці. Аби хоч якось допомогти онуці, бабуся Світлана поїхала жити у Великобританію, де орендувала квартиру. Тепер 11-річна Аліса в будні дні навчається у школі, а на вихідні її забирає бабуся.

Мама Оли Поляковой и ее младшая дочь Алиса
Мама Олі Полякової з онукою

Нагадаємо, з вересня 2022 року діти Олі Полякової навчаються у Лондоні. 18-річна Маша здобуває вищу освіту і вивчає музику, а ось 11-річна Аліса вчиться у середній школі, яка є одночасно і школою і інтернатом. Полякова зізнається, що планувала пізніше відправити доньку вчитися за кордон, але все змінилося через повномасштабну війну в Україні.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.