Оксана Білозір покинула чоловіка, який служить в ЗСУ: друг Винника Недзельський розповів про розлучення

65-річна українська співачка Оксана Білозір розлучилася зі своїм чоловіком після 33 років шлюбу. Про це розповів вже колишній чоловік співачки Роман Недзельський в інтерв'ю.

Українська співачка Оксана Білозір і музикант Роман Недзельський прожили в шлюбі 33 роки і мають двох дітей. Проте і цей шлюб тріснув після початку повномасштабної війни в Україні. Роман Недзельський, який вже більше року служить в ЗСУ дав інтерв’ю Rostyslove Production і зізнався, що вже офіційно розлучений зі співачкою. Ба більше, чоловік заявив, що був проти розлучення, але їх розлучили через суд.

Було все банально. Я отримав повістку в суд і нас розвели

, – розповів Недзельський.

Чоловік зізнався, що тричі не зміг явитися в суд, оскільки він служить в ЗСУ, тому їх розлучили автоматично.

Оксана Білозір покинула чоловіка, який служить в ЗСУ
Оксана Білозір покинула чоловіка, який служить в ЗСУ

Схоже, для Романа Недзельського рішення Білозір було несподіванкою. Чоловік розповів, що на фронті неодноразово бачив ситуації, коли його побратими дізнавались, що втратили сім’ю і не думав, що так трапиться і з ним. Втім, в один день йому прийшла повістка в суд і він дізнався, що дружина його покинула. Розлучилися Білозір і Недзельський наприкінці 2022 року.

На питання інтерв’юера, чи Оксана Білозір цікавиться зараз, як справи її екс-чоловіка на фронті, Недзельський зізнався, що ні. Жінка взагалі не зв’язується зі своїм екс-чоловіком.

Цікаво, що стосунки Білозір і Недзельського погіршилися саме під час повномасштабної війни, адже чоловік запевнив, що ще рік назад він мав гарні стосунки з дружиною. Схоже, ця подружня пара просто не пройшла випробування відстанню і війною.

До слова, Роман Недзельський чи не єдиний інформатор про стан українського співака, який зник з інфопростору, Олега Винника. Так, Винник декілька разів передавав позашляховики на ЗСУ саме через Недзельського. Чоловіки підтримують зв’язок. Саме Роман Недзельський спростував інформацію про те, що у Винника онкологія і саме тому він знаходиться у Німеччині. Роман заявив, що нещодавно спілкувався з артистом і може впевнено сказати, що він здоровий і “живіший всіх живих”.

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.