Українсько-турецька красуня: при погляді на дочку Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у вас відніме дар мови

Співачка Ані Лорак має 11-річну доньку, яка росте зовсім на неї не схожою. Софія Налчаджиоглу успадкувала зовнішність від батька-турка, а от від мами вона унаслідовала талант.

Співачка Ані Лорак стала мамою у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. У неї народилася довгоочікувана дівчинка, яку назвали Софією. Зараз Соні 11 років. Дівчинка вже виглядає дорослою і майже наздогнала по зросту свою маму.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Соня, яка лише наполовину туркиня, росте копією свого батька. У дівчинки темне, густе волосся та пишні чорні брови. Якщо від батька дівчинка успадкувала зовнішність, то від зіркової мами – талант. Так, 11-річна Софія має гарний голос, а також вона дуже харизматична і відкрита дівчинка. Соня вже неодноразово виступала на одній сцені зі своєю мамою.

А от щодо освіти, донька Ані Лорак не дуже здібна. Так, в недавньому інтерв’ю російській журналістці Альоні Блін Лорак зізналася, що її донька лінується вчитися.

Я ніяк не можу налаштувати її на навчання

, – зізналася Ані Лорак.

Крім того, Соня лінується й розвивати свій музичний хист.

Я відчуваю, що у неї є талант. Не вистачає працелюбності і мотивації

, – розповіла Ані Лорак.

Варто відзначити, що ще недавно користувачі Мережі могли спостерігати за життям доньки Ані Лорак у її Інстаграм-блозі. Соня активно вела свою сторінку і часто публікувала фото та розважальні відео. Втім, дівчинка часто вела себе неправильно на публіку: лаялася, говорила зайвого, писала з помилками. Через це Соню активно хейтили. В один момент Ані Лорак заборонила доньці вести соціальні Мережі, аби вона не шкодила репутації співачки.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Нагадаємо, Ані Лорак стала однією з небагатьох українських співачок, яка зрадила свою Батьківщину. Так, після початку повномасштабної війни в Україні Лорак продовжила жити і працювати в росії та замовчує події в Україні. Співачка намагається бути поза політикою і час від часу виправдовується. Втім, своєю роботою у росії та податками, які вона платить, співачка спонсорую війну в Україні.

Популярне

Схожі статті

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.