Зірка “95 Кварталу” Юрій Великий вперше розповів, ким працював до кар’єри гумориста: “Було дуже холодно”

Актор "Квартал 95" Юрій Великий вперше розповів, ким працював до гумористичної кар'єри. Він починав свій професійний шлях геть в іншій сфері.

Відомий гуморист з шоу “Вечірній квартал” Юрій Великий дав інтерв’ю для шоу “Ранок у великому місті” та розповів, що насправді починав свою кар’єру не з гумористичної сфери.

Така була в мене професія тальман. Я рахував увесь вантаж, який приїжджав до порту. 22 роки тому, я пропрацював тижня півтора-два, було дуже холодно, і зрозумів, що я більше не хочу працювати тальманом

Юрій зрозумів, що хоче бути гумористом і друзі з КВК його підтримали, однак рідні буквально за голову схопилися, вважаючи це несерйозним заняттям:

Були у нас такі розмови з батьками і з сестрою моєю рідною, вона дуже хотіла щоб я отримав вищу освіту, але в якийсь момент вони зрозуміли, що мені це більш подобається, що у мене з’явилися якісь успіхи на цьому поприщі

, – поділився актор.

Зірка Кварталу 95 Юрій Великий вперше розповів, ким працював раніше
Зірка Кварталу 95 Юрій Великий вперше розповів, ким працював раніше

Зараз Юрія Великого вважають одним з найбільш відомих пародистів в Україні. На його рахунку безліч персонажів з реального життя і здається, що немає такого, кого Великий не зміг би спародіювати. Улюбленцем Юрія є образ президента України Володимира Зеленського.

Комік зізнався, що не отримував реакції від Володимира Олександровича. Зараз він підписаний в телефоні Юрія як “Володимир”, а раніше – “Вова Квартал”. Екс-колеги не спілкуються, тому що Великий вважає недоречним відволікати свого друга від державних справ в такий важкий час.

Зірка Кварталу 95 Юрій Великий вперше розповів, ким працював раніше
Зірка Кварталу 95 Юрій Великий вперше розповів, ким працював раніше

Про своє особисте життя Великий не розповідає, тому що це для нього святе і не для екранів та публічного загалу. Відомо, що він двічі розлучений і має дочку, однак не показує її в цілях безпеки:

Для мене взагалі особисте життя – це щось моє, це не для Інтернету, це не для великої аудиторії, а особливо зараз наприклад коли я постійно щось вигадую про нашого ворога, мені теж не хотілося б щоб знали, як виглядає моя донька, де вона знаходиться

, – сказав Юрій.

Популярне

Схожі статті

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?