Оксана Білозір пояснила, чому розлучилася з чоловіком після 33 років шлюбу: “Роман прекрасно знав”

Нещодавно військовослужбовець і музикант Роман Недзельський вразив публіку зізнанням про те, що співачка Оксана Білозір, з якою він прожив у шлюбі 33 роки, з ним розлучилася. Артистка перервала мовчання і дала коментар щодо розлучення.

Про те, що Оксана Білозір розлучилася зі своїм чоловіком Романом Недзельським стало відомо з інтерв’ю музиканта для Ютуб-каналу “Rostyslove Production”. Так, чоловік заявив, що дружина розлучилася з ним без його згоди. За словами Романа, йому прийшла повістка до суду, але він не міг прийти на засідання, адже служить в ЗСУ. Так, в результаті подружжя розлучили через суд без присутності чоловіка.

Новина про те, що Оксана Білозір покинула свого чоловіка після 33 років шлюбу, в той час, як він захищає Україну на фронті, розлетілася по Мережі. Співачка вирішила прокоментувати слова екс-чоловіка і пояснила причину свого рішення. Так, Оксана Білозір дала коментар сайту “Обозреватель” і заявила, що у її розлученні немає ніякої сенсації. Жінка зазначила, що вже 10 років живе не разом з чоловіком і питання офіційного розлучення стояло вже давно.

Я живу в орендованому будинку, а він живе у нашому будинку на Дніпрі

, – розповіла Оксана.

Оксана Білозір покинула чоловіка, який служить в ЗСУ
Оксана Білозір пояснила, чому розлучилася з чоловіком після 33 років шлюбу

Жінка додала, що війна та той факт, що її чоловік служить в ЗСУ не має ніякого відношення до їхнього розлучення. Співачка просто вирішила офіційно завершити стосунки, адже насправді вони були завершені вже дуже давно.

Звичайно, сам процес неприємний. Як ви думаєте, в моєму віці таке рішення легко дається?

, – зазначила Оксана.

При цьому жінка додала, що Роман для неї залишається близькою людиною, адже у них є спільні діти та внуки, які його дуже люблять. Також співачка зазначила, що пишається своїм екс-чоловіком, який пішов захищати свою країну на фронті. За словами Оксани, Роман Недзельський був комісований і за станом здоров’я міг не служити. Втім, чоловік зробив свідомий вибір і став добровольцем.

Цікаво, що сам Роман Недзельський в недавньому інтерв’ю зізнався, що з Оксаною Білозір він практично не спілкується і жінка не цікавиться його справами на фронті.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.