Пугачова і Галкін живуть в різних країнах: Примадонна показала, як випроваджує дітей до батька в Європу

Алла Пугачова зняла на відео своїх дітей від Галкіна, коли вони збиралися до батька у Париж. Діти їхали на 3 дні до тата, аби провести цікаві вихідні.

Зіркове подружжя Максим Галкін і Алла Пугачова ще в лютому 2022 року виїхали з росії до Ізраїлю. Вони виступили проти війни в Україні та проти російського керівництва і покинули країну-агресорку. Хоч подружжя і зупинилися в Ізраїлі, більшість часу вони живуть окремо. Справа в тому, що гуморист зараз знаходиться у світовому турі і їздить зі своїми концертами по різних країнах, тож дуже рідко проводить час зі своєю родиною. Втім, Максим Галкін все ж знаходить можливість проводити час зі своїми дітьми Лізою та Гаррі. Так, нещодавно двійнята поїхали на 3 дні до тата в Париж, де вони запланували цікаву розважальну програму.

Алла Пугачова зняла на відео, як її діти збиралися у поїзду і оприлюднила ролик у Мережі. Так, на відео Ліза і Гаррі показують свої валізи з речами і розповідають, що вони взяли із собою. Хоча діти їдуть всього на 3 дні, вони взяли з собою купу речей. Зокрема Гаррі поділився тим, що взяв з собою різні гаджети і свою колекцію пробок.

Розмовляючи з дітьми, Пугачова сказала Гаррі поцілувати тата за неї. Стало очевидно, що сама Примадонна з дітьми не їхала у Париж.

Три щасливих дні в Парижі. Зустріч з татом і поїздка в Діснейленд. Ура

, – підписала відео Алла Борисівна.

Вже через декілька годин Максим Галкін у своєму Інстаграм-блозі опублікував відео з Лізою та Гаррі і підтвердив їхній приліт.

Прилетіли діти до мене в Париж

, – повідомив Галкін.

Нагадаємо, за останній рік Максим Галкін і Алла Пугачова розірвали всі свої зв’язки з росією. Так, Примадонна закрила всі свої діючі бізнеси у країні-агресорці і вже навіть встигла продати свій легендарний замок у підмосков’ї. Будинок продався більше ніж півроку. Це і не дивно, адже оголошена вартість замку Пугачової – понад 16 мільйонів доларів. Втім, покупець все ж знайшовся. Не так давно стало відомо, що колишній учасник гурту “Ленінград” Стас Барецький став новим власником легендарного замку Пугачової.

Популярне

Схожі статті

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.