ТОП-3 найкращих дружин за знаком зодіаку, про яких мріють всі чоловіки: Камалія перша у рейтингу

Говорять, що знак зодіаку може впливати на характер людини і її особисті якості. Експерти розповіли, жінки якого знаку зодіаку народжуються ідеальними дружинами.

Як відомо, люди народжуються вже зі своїм характером та темпераментом, а вихованням ці якості можна лише коригувати. Астрологи вірять, що набір особистих якостей, з якими народжується людина, напряму залежить від її знаку зодіаку. Варто відзначити, що навіть найбільші скептики відмічають взаємозалежність характеру людини та місяця і дня її народження.

 Рейтинг найкращих дружин за знаком зодіаку

На першому місці стоять жінки зі знаком зодіаку Телець. Ці жінки – природжені домогосподарки. Вони смачно готують, люблять порядок вдома і, як ніхто інший, вміють приймати гостей.

Крім того, жінка-Телець вміє добре розпоряджатися грошима. Вона проти марнотратства і завжди прораховує всі сімейні витрати та доходи.

Жінка-Телець не лише гарна господиня, а й жінка зі спокійним та стриманим характером. Вона ніколи не буде влаштовувати скандали та сваритися через дрібниці. Саме з Тільцями створюються найміцніші шлюби, адже такі жінки ставлять сім’ю завжди на перше місце.

Втім, і у цього знаку зодіаку є свої мінуси. Так, Тільці досить вперті і можуть нав’язувати свою думку. Для жінок-Тільців також важливо, щоб саме чоловік заробляв і запезпечував родину.

Варто відзначити, що в українському шоу-бізнесі, є одна співачка зі знаком зодіаку Тілець, яка підтверджує слова експертів. Мова йде про Камалію, яка 20 років прожила в шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром.

Камалія зізналася, що після розлучення з Захуром її доньки залишилися жити з батьком
Камалія народилася під знаком зодіаку Телець

Співачка є гароною господаркою і, маючи кухарів та помічників по дому, частенько власноруч готує для власної сім’ї. Також Камалія показала і свій покладистий характер. Всі 20 років співачка проявляла любов і повагу до чоловіка і ніколи не дозволяла собі вести себе неподобаюче.

На другому місці найкращих дружин находяться жінки зі знаком зодіаку Діва. Вони гарні господині і “менеджери” своєї родини. Діви з легкістю управляють сімейним бюджетом і завжди все встигають: і у роботі і у сім’ї. Крім того Діви вміють йти на компроміси.

Підступною рисою характеру Дів є прагнення керувати і все контролювати.

Серед представниць українського шоу-бізнесу є немало жінок зі знаком зодіаку Діва, які змогли побудувати міцну родину. Зокрема, телеведуча Катя Осадча.

Який вигляд з вікна свого розкішного будинку мають Катерина Осадча і Юрій Горбунов
Катя Осадча народилася під знаком зодіаку Діва

На третьому місці найкращих дружин – жінки зі знаком зодіаку Козеріг. Вони вважають сім’ю – сенсом всього життя, тому часто всю себе присвячують чоловіку та дітям. Втім, така жінка часто має запальний характер, але швидко відходить.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.