facebook

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає зараз Міхрімах з “Величного століття”, якій в серіалі було 8 років

В серіалі "Величне століття" роль дочки султана Сулеймана і Хюррем в дитинстві зіграла юна актриса Меліс Мутлуч. Їй тоді було всього 8 років, а зараз вже 20.

Турецький історичний мелодраматичний серіал “Величне століття” став справжнім хітом серед глядачів з усього світу. Проєкт завершився більше 10 років назад, але фанати до сих пір цікавляться життям улюблених акторів.

В сюжеті головними героями були султан Сулейман та його наложниці. Його фаворитка Хюррем стала єдиною законною дружиною падишаха і народила йому доньку Міхрімах. Роль маленької Міхрімах зіграла талановита турецька актриса Меліс Мутлуч. Їй тоді було всього лише 8 років, але вона легко втілила образ дочки Сулеймана і Хюррем. Потім вже дорослу Міхрімах грала Пелін Карахан.

Як виглядає зараз маленька Міхрімах з Величного століття, якій в серіалі було 8 років
Як виглядає зараз маленька Міхрімах з Величного століття, якій в серіалі було 8 років

“Величне століття” стало справжнім проривом для юної артистки, тому після виходу на екрани вона почала отримувати багато різних пропозицій. Після серіалу про життя Османської імперії при Сулеймані Меліс продовжила акторську кар’єру.

Сьогодні актрисі вже 20 років. Мутлуч стала справжньою красунею, знімається у кіно. Однак дівчина не планує розвиватися лише у цьому напрямі. Виконавиця ролі Міхрімах захоплюється ще й архітектурою.

Як виглядає зараз маленька Міхрімах з Величного століття, якій в серіалі було 8 років
Як виглядає зараз маленька Міхрімах з Величного століття, якій в серіалі було 8 років

Реальна історія Міхрімах Султан

Народилася 1522 року в місті Стамбул. Дівчинка здобула хорошу освіту, вона володіла кількома мовами. У серіалі показано, як ще зовсім юну Міхрімах з волі Хюррем видають заміж за Рустема Пашу, але у реальній історії все було трохи інакше.

На момент заміжжя Міхрімах було 17 років, а Рустему 39 років. Рішення про заміжжя було прийнято батьком – султаном Сулейманом. В імперії Османа було прийнято видавати дівчат заміж в ранньому віці. Наприклад, бабуся Міхрімах вийшла заміж, коли їй було 15 років. У серіалі показано, що Міхрімах майже не знала Рустема. А це було не так – довгі роки Рустем Паша був наставником братів Міхрімах, тому на момент заміжжя вони були добре знайомі. Історики повідомляють, що вони з Рустемом не відчували таких почуттів один до одного як Хюррем і Сулейман, але жили досить щасливо. За офіційними даними відомо, що у Міхрімах було двоє дітей, дочка та син, як і показано у серіалі.

Біографія Меліс Мутлуч

Меліс Мутлуч народилася у 2003 році. Дівчинка почала з’являтися на публіці з трьох років, тоді вона співала національний гімн перед п’ятдесятитисячним натовпом. Першим серіалом за участю дівчинки став проєкт “Шлях друга”. Після пішла роль Міхрімах Султан у другому і третьому сезонах “Величного століття”. Також Меліс прийняла участь у “Нехай це залишиться між нами” та “Мій світ”.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.