Куди зник переможець “Голосу країни-5” Антон Копитін, якому Тіна Кароль подарувала квартиру в Києві

В 5 сезоні шоу "Голос країни" переміг підопічний з команди Тіни Кароль Антон Копитін. Співак давно не давав про себе знати, тому фанатів цікавить, куди він зник.

В проєкті “Голос країни” часто перемагали учасники з команди Тіни Кароль. В 2015 році в 5 сезоні шоу переміг талановитий хлопець із Донецька Антон Копитін. Ще до оголошення результатів голосування у фіналі напередодні Тіна Кароль подарувала своєму підопічному однокімнатну квартиру в українській столиці.

Куди зник переможець Голосу країни-5 Антон Копитін
Куди зник переможець Голосу країни-5 Антон Копитін

В своєму житті Антон займався різним. Був сантехніком, системним адміністратором, менеджером з пейнтболу, розвивав з дружиною бізнес з виїзного обслуговування на різноманітних заходах, але вирішив заробляти тільки музикою.

Після завершення проєкту Копитіна запрошували в різні телешоу, на інтерв’ю, його кар’єра набирала обертів – він приймав різні пропозиції, записував нові хіти, їздив з концертами по Україні і навіть по США, але про нього давно нічого не чути.

Куди зник переможець “Голосу країни-5” Антон Копитін

Антону не пощастило закріпитись на українській сцені і досягти високого рівня популярності, але співак не покинув своє улюблене заняття. Після закінчення “Голосу країни” благодійна організація в Америці Ukraine Relief запросила Копитіна та інших виконавців у благодійний тур по США.

Пізніше в Україні став учасником проєкту “Нотр Дам де Парі”. Окрім нього у команді сім солістів. Серед них Арсен Мірзоян та Аркадій Войтюк. Також він став музикантом на шоу “Танці з зірками” і працював там до 2022 року. З національним оркестром ЗСУ Копитін об’їздив майже всю країну з гастролями.

Куди зник переможець Голосу країни-5 Антон Копитін
Куди зник переможець Голосу країни-5 Антон Копитін

Після подій 2014 року через війну Антон був змушений залишити рідний Донецьк і разом з вагітною дружиною і двома маленькими дітьми переїхати до столиці. Він перейшов на українську мову, зайнявся допомогою переселенцям, захисникам.

Куди зник переможець Голосу країни-5 Антон Копитін
Куди зник переможець Голосу країни-5 Антон Копитін

Востаннє в Інстаграм-блозі Антона Копитіна з’являвся пост ще 28 лютого 2022 року. З тих пір він не виходив в Мережу.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.