Ліза з рум’яними щічками та білявим волоссям, а Гаррі кучерявий шатен: як зараз виглядають діти Галкіна і Алли

Зіркове подружжя Алла Пугачова і Максим Галкін виховують двійнят Лізу і Гаррі. Нещодавно Примадонна відправила дітей до чоловіка в Париж. Вони помітно подорослішали.

В шлюбі з Максимом Галкіним Алла Пугачова стала матір’ю ще раз. За допомогою сурогатного материнства у них з’явились двійнята Ліза і Гаррі. З 2022 року вся зіркова сім’я живе в Ізраїлі через те, що їм довелось покинути рідну росію. Гумориста почали переслідувати за антивоєнну позицію, а співачка повністю підтримує чоловіка, тому вони прийняли рішення емігрувати.

Зараз у Максима багато концертів по всьому світу, він жартує на актуальні злиденні речі, не оминає політику і підтримує український народ. Через постійні гастролі у Галкіна мало часу на сім’ю, тому Алла Борисівна нещодавно відправила дітей до батька в Париж погуляти в Діснейленді.

Максим Галкін показав, як Алла Пугачова з дітьми розважаються в Ізраїлі
Як зараз виглядають двійнята Ліза і  Гаррі Галкіни

В своєму Інстаграм-блозі Максим Галкін опублікував знімки зустрічі зі спадкоємцями. Вони були стильно одягнені та дуже помітно, як подорослішали. Ліза все більше стає схожа на Аллу Пугачову, у неї густе біляве волоссячко, рум’яні щічки та аристократично-біла шкіра. Гаррі росте копією тата – він кучерявий шатен з дуже гарною ямочкою на щоках, які проявляються, коли він посміхається.

Шанувальники захоплені зірковою сім’єю:

  • “Як же мені подобається ваша Лізонька! І Гарік такий славний! Захоплююсь їх вихованням, знаннями, вмінням правильно себе поводити! Чудові у вас дітки з Аллою!”;
  • “Які вже дорослі дітки, гарні і розумні”;
  • “Дівчинка просто ангелочок”;
  • “Ліза кокетка така”;
  • “Шикарні кадри, спасибі що ділитесь. Красиві діти і щасливі батьки”;
  • “Дітки фантастично красиві”.

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова більше не мають нічого спільного з росією. Вони продали нерухомість, включаючи легендарний замок у селі Грязь, Примадонна закрила діючі бізнеси і сім’я переїхала в Ізраїль.

Як зараз виглядають двійнята Ліза і  Гаррі Галкіни
Як зараз виглядають двійнята Ліза і  Гаррі Галкіни

Там вони оселилися в сучасному котеджі та віддали дітей в приватну школу, забравши їх документи з Першої московської гімназії.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.