Донька Пугачової і Галкіна Ліза дефілювала на модному показі і викликала фурор: природжена модель (Відео)

9-річна донька Алли Пугачової і Максима Галкіна Ліза вже з раннього дитинства звикла до публічності та уваги до себе. Дівчинка росте дуже харизматичною, артистичною і звикла сяяти на сцені.

Ліза Галкіна – молодша донька легендарної співачки Алли Пугачової від Максима Галкіна. Дівчинка народилася шляхом сурогатного материнства у 2013 році. З раннього дитинства Лізу та її брата Гаррі привчають до публічності і розвивають у різних сферах. Так, Ліза і Гаррі з трьох років вивчають іноземні мови, займаються акторською майстерністю, танцями, вивчають гру на музичних інструментах. У свої 9 років діти Галкіна і Пугачової дивують неймовірною ерудованістю, всебічними знаннями, а також артистичністю і харизмою.

Як сьогодні виглядають діти Алли Пугачової та Максима Галкіна
Як сьогодні виглядають діти Алли Пугачової та Максима Галкіна

Нещодавно Максим Галкін опублікував архівне відео, на якому 4-річна Ліза Галкіна дефілює по подіуму. Це був модний показ Валентина Юдашкіна. На відео маленька Ліза з особливою впевненістю і професійністю йде по подіуму під бурхливі овації. 4-річна донька Пугачової позує, посміхається і зовсім не боїться публіки. Дівчинка виглядає неймовірно красивою і милою, проте найбільше вражає її артистизм.

Згадався показ Валентина Юдашкіна у березні 2018 року, в якому брали участь наші діти. Для них це була велика подія. Лізі тут 4 з половиною роки.

, – підписав ролик Максим Галкін.

Користувачі Мережі тут же засипали маленьку Лізу компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Артистка вроджена! Той випадок, коли природа вирішила не відпочити”;
  • “Батьки красиві та талановиті, що вкладають у дітей знання, етикет та любов до життя і, діти ростуть розумні та світлі душею!”;
  • “Ніякої сором’язливості, органічність, вроджений артистизм”;
  • “Така мила дівчинка, як квіточка”.

Нагадаємо, Максим Галкін та Алла Пугачова разом з дітьми Лізою та Гаррі більше не живуть в росії. Зіркове подружжя переїхали до Ізраїлю після 24 лютого 2022 року. Пугачова і Галкін виступили проти війни в Україні і назавжди покинули країну-агресорку. Алла Борисівна за останній рік закрила всі свої діючі бізнеси в росії, а також продала свій легендарний замок.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.