49-річний Мітя Фомін зібрався завести дітей з сурогатною матір’ю: “Всі хочуть заміж і борщів”

Відомий російський співак та екс-соліст гурту "Hi-Fi" Мітя Фомін у 49 років неодружений і не має дітей, але планує це змінити. Артист поділився в інтерв'ю особистими планами.

Російська журналістка Альона Жигалова взяла інтерв’ю у Міті Фоміна, в якому він зізнався, що вже готовий до серйозних стосунків. Успішний, високий та спортивний співак ніколи не одружувався і не ставав батьком. Через це деякі люди вважають, що він приховує свою нетрадиційну орієнтацію, інші впевнені, що це лише образ, який створюється штучно.

49-річний Мітя Фомін зібрався завести дітей з сурогатною матір'ю
49-річний Мітя Фомін зібрався завести дітей з сурогатною матір’ю

Відомо, що Міті Фоміну в молодості приписували роман із Жанною Фріске. Пара була неодноразово знята в обіймах на світських заходах, але нічого, окрім дружніх почуттів, зірки не відчували.

В 2010 році говорили, що Мітю пов’язували стосунки з бізнесвумен Ксенією Мерц. Співак навіть запропонував їй стати його дружиною, однак до весілля не дійшло. Пізніше з’явилися чутки про романтичний союз співака з Катериною Гордон. Через деякий час артист все ж таки висловився з цього приводу. Молодий чоловік підтвердив, що був у відносинах з Катею, але потім пара розсталась.

49-річний Мітя Фомін зібрався завести дітей з сурогатною матір'ю
49-річний Мітя Фомін зібрався завести дітей з сурогатною матір’ю

Коли до групи “Hi-Fi” приєдналась Тетяна Терьошина, Фомін з нею дуже зблизився. Знову поповзли чутки про швидке одруження Міті з новою учасницею колективу, але вона тоді зустрічалася з олігархом, тому нічого не підтвердилось.

Зараз Фомін займається пошуком сурогатної матері, щоб стати нарешті батьком. Однак з цим у нього виникли проблеми. За його словами, кандидатки на виношування дитини не бажають задовольнятися такою скромною роллю:

Усі хочуть заміж та борщів

, – заявив артист.

Фомін підкреслив, що виступає за традиційні цінності, оскільки виховувався у повній сім’ї і вважає, що у дитини має бути мама, але якщо гідної обраниці не знайдеться, він готовий до сурогатного материнства.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.