Колишня киянка Наташа Корольова може забути про рідний Київ: дружина Тарзана відмовилася від громадянства

Співачка Наташа Корольова нарешті зізналася, яку ж позицію вона займає та напевно зрозуміла, що всидіти на двох стільцях в неї не вийде. Ви будете ошелешені, коли дізнаєтесь, чий бік вона обрала.

Співачка Наташа Корольова, яка родом із Києва, після початку повномасштабного вторгнення цілий рік замовчувала свою позицію щодо війни, яку розв’язала країна, в якій артистка зараз проживає.

Наташа Корольова не підтримала Україну та вирішила змінити громадянство
Наташа Корольова не підтримала Україну та вирішила змінити громадянство

Проте стало все зрозуміло, коли Наташа влаштувала справжній концерт до свого ювілею. Була вся “елітна” тусовка, а також жінка не забула про символіку, яка відразу “кричить” про те, що Корольова справжня патріотка росії. У її шоубалеті в танцівників були дуже цікаві наряди, які мали колір їх стяга, а сама Наташа вирішила заспівати про так званий “символ юності” та навіть на піонерському значку розмістила своє зображення.

Всі зрозуміли, яка позиція в артистки насправді, але нещодавно почали ширитися чутки, що жінка змінила українське громадянство на російське. Відомо, що брат Наташі Корольової брав участь у Революції гідності, проте сама жінка такої ініціативи не підтримала.

Артистка довго мовчала про повномасштабне вторгнення, але пізніше все стало зрозуміло
Артистка довго мовчала про повномасштабне вторгнення, але пізніше все стало зрозуміло

Артистка продовжує жити безтурботним життям, давати різні інтерв’ю, але українці нічого не забувають. Співачка зробила свій вибір, тому після перемоги її ніхто тут не чекає.

Наразі жінка перебуває в шлюбі з російським танцівником Сергієм Глущенко, який всім відомий за псевдонімом Тарзан. Епатажна парочка постійно потрапляє в гучні скандали та обговорення. Він активно підтримує війну в Україні та говорив, що сам готовий піти добровольцем.

Наташа Корольова із своїм чоловіком Тарзаном підтримують війну
Наташа Корольова із своїм чоловіком Тарзаном підтримують війну

Мама та сестра Корольвої мають іншу позицію, вони підтримують Україну. Відомо, що родина перебувала в США.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.