Перестала слідкувати за собою і зістарилася: як зараз виглядає 41-річна Віра Брежнєва без макіяжу і зачіски

Віра Брежнєва – одна з найяскравіших учасниць легендарного гурту "ВІА Гра", який змінив аж 20 складів. Втім, час безжально впливає на красу і молодість. 41-річна Віра вже не така бездоганна, як раніше.

Співоча кар’єра Віри Брежнєвої почала з дівочого гурту “ВІА Гра”. Цікаво, що в гурт Віра потрапила не завдяки своїм вокальним даним, а завдяки своїй вроді та харизмі. Про це ще в давньому інтерв’ю розповів продюсер “ВІА Гри” Костянтин Меладзе.

Віра дійсно ніколи не відрізнялася сильними вокальними даними, але саме з нею склад “ВІА Гри” називають найбільш вдалим. Брежнєва заворожувала глядачів своєю яскравою зовнішністю, пластичністю і харизмою.

Віра Брежнєва в складі гурту ВІА Гра

Зараз Вірі вже 41 рік. Звісно, роки не могли не сказатися на зовнішності співачки. Вона вже не така молода і свіжа, як раніше.

Так, нещодавно Віра засвітилася на відео без макіяжу і зачіски і вразила публіку своїм постарілим виглядом. На деяких кадрах дійсно можна розгледіти зморшки, мішки під очима, відрослі корені.

Віра Брежнєва сильно постаріла
Як зараз виглядає 41-річна Віра Брежнєва без макіяжу і зачіски

Та сама Віра не соромиться вікових змін своєї шкіри і з легкістю може з’явитися на публіці без гриму. Співачка зізнається, що робить все від себе можливе, аби подовше зберегти свою молодість і красу. Так, нещодавно Віра розповіла, яких правил вона дотримується, аби залишатися красивою і добре себе почувати.

Так, Брежнєва зізналася, що дуже ретельно слідкує за своїм харчуванням. Її раціон на 80% складається із фруктів та овочів, а ось м’ясо, цукор, борошняні та молочні вироби співачка повністю виключила зі свого раціону.  Крім того співачка щодня п’є багато чистої води і займається спортом.

Всі ці правила допомогли зберегти Вірі ідеальну, підтягнуту фігуру. Її тонкій талії і пружним м’язам можуть позаздрити навіть молоді дівчата. Більше того, Брежнєва запевняє, що такий спосіб життя допомагає не лише гарно виглядати, а й справлятися з стресом і негативними емоціями.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Віра Брежнєва назавжди виїхала з росії, де жила і працювала останні роки. Співачка тепер випускає пісні лише українською і шкодує, що колись працювала у країні-агресорці.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.