Злата Огнєвіч розповіла про конфуз на весіллі Андрія Хветкевича в Мексиці: “Була за секунду від провалу”

Нещодавно в Мексиці екс-учасник "Холостячки-2" Андрій Хветкевич одружився на своєму коханому Філіпе, а Злата Огнєвіч була дружкою на їх весіллі.

Андрій Хветкевич став учасником 2 сезону шоу “Холостячка”, але не зміг стати парою для співачки Злати Огнєвіч. Не зважаючи на це, вони залишилися гарними друзями. Артистка публічно підтримала чоловіка, коли він здійснив камінг-аут та зізнався, що одружиться зі своїм бойфрендом Філіпе, з яким розійшовся перед “Холостячкою” через неготовність зізнатись всім у своїй орієнтації.

Філіпе тоді зробив Андрію пропозицію руки та серця, однак почув відмову і їх стосунки закінчились. Після невдачі в “Холостячці” Хветкевич все обдумав та зрозумів, що повинен повернути коханого. Пара в результаті возз’єдналась і на цей раз вже Андрій попросив Філіпе вийти за нього.

Екс-учасник Холостячки Андрій Хветкевич показав фото з весілля в Мексиці
Злата Огнєвіч розповіла про конфуз на весіллі Андрія Хветкевича в Мексиці

На своє шикарне весілля в Мексиці на віллі на узбережжі океану Хветкевич запросив Злату Огнєвіч, яка була не простою гостею, а стала дружкою. В своєму Інстаграм-блозі співачка ділилась фото, відео та історіями з весілля. Як виявилось, вона ледь не сконфузилась через невлучно підібраний наряд:

Я була в секунді від провалу, бо не зовсім зрозуміла дрес-код. Мене врятувала гостя, яка взяла додаткову сукню з собою. І, о, щастя, в нас виявились однакові параметри

, – розповіла Злата.

Злата Огнєвіч розповіла про конфуз на весіллі Андрія Хветкевича в Мексиці
Злата Огнєвіч розповіла про конфуз на весіллі Андрія Хветкевича в Мексиці

Спочатку вона хотіла одягти білу сукню, однак по дрес-коду гості мали бути в нарядах смарагдового кольору.

Свій вмить врятований образ Злата Огнєвіч довершила масивними сережками, намистом і каблучкою, а укладку зробила хвилясту, зібравши частину волосся назад.

Злата Огнєвіч розповіла про конфуз на весіллі Андрія Хветкевича в Мексиці
Злата Огнєвіч розповіла про конфуз на весіллі Андрія Хветкевича в Мексиці

Нагадаємо, серед учасників “Холостячки-2” також одружився Олег Плахотнюк, збирається одружуватись Роман Свечкоренко. Переможець шоу Андрій Задворний має відносини з молодою моделлю, а фіналіст Дмитро Шевченко – зі співачкою, яка живе по сусідству зі Златою Огнєвіч. Вона також близько спілкується з Максом Тарапатою.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.