Горняк розповіла про розподіл майна з Остапчуком і кому дістався їхній спільний будинок: “Я там не була”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк восени 2022 року. Хоч їхній шлюб тривав менше двох років, спільним майном екс-подружжя встигли обзавестись.

38-річний український телеведучий Володимир Остапчук не може похвалитися стабільністю і вмінням будувати міцні стосунки. Чоловік вже встиг двічі розлучитися і одружитися в третє. Зі своєю другою дружиною Христиною Горняк, яка була причиною розлучення з першою дружиною, Остапчук прожив у шлюбі менше двох років. За цей час подружжя встигли обзавестись спільним майном, а саме будинком.

Володимир Остапчук нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк
Горняк розповіла про розподіл майна з Остапчуком і кому дістався їхній спільний будинок

Екс-подружжя, будучи в шлюбі, разом будували розкішний двоповерховий будинок на Київщині. Наразі житло вже добудоване, але потребує ремонту. Втім, в ньому зараз ніхто не живе, а ремонт стоїть на паузі.

Нещодавно Христина Горняк, відповідаючи на питання своїх підписників, розповіла, кому дістався будинок після розлучення. Так, Христина повідомила, що наразі вони з Остапчуком обоє залишаються власниками цього будинку. Майно ще не було розподілене.

Володимир Остапчук привів батьків і нову дружину до будинку, який зводив із Горняк
Як виглядає будинок Остапчука і Горняк

Якщо чесно, я там не була з моменту розлучення, не хочеться травмувати себе спогадами. Поки що він у спільній сумісній власності колишнього подружжя, так як набувався нами за період офіційного шлюбу і за спільні кошти. Як далі буде – покаже час. Але той дім дуже класний і побудований з любов’ю

, – розповіла Христина.

Горняк розповіла про розподіл майна з Остапчуком і кому дістався їхній спільний будинок
Горняк розповіла про розподіл майна з Остапчуком і кому дістався їхній спільний будинок

Варто відзначити, що ні Горняк, ні Остапчук досі не назвали причину свого розлучення. Екс-подружжя домовилися, що не будуть виносити особисте на публіку. Втім, прихильники Остапчука мають власну версію, щодо його розлучення. Так, Володимир почав жити з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською відразу, як стало відомо про розставання з Горняк. Публіка запідозрила, що саме інша жінка і стала причиною розлучення, адже якось занадто швидко Остапчук знайшов заміну своїй другій дружині.

А ось сама Христина Горняк не поспішає будувати нові стосунки. Жінка важко пережила розлучення і навіть поставила на паузу свою кар’єру нотаріуса.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.