Камалія показалась у національному пакистанському вбранні: в такій сукні й весілля можна відгуляти (ФОТО)

Відома українська співачка вкотре зачарувала своїх шанувальників вишуканим образом. Знаменитість показалась у національному вбранні, яке носять у країні її колишнього чоловіка Мохаммада Захура

Камалія Захур, відома українська співачка, нині активно будує кар’єру та продовжує виступати з концертами по всьому світу. Знаменитість довгий час перебувала у шлюбі з коханим чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Співачка полюбила культуру свого обранця, а ексчоловік зірки, своєю чергою, близько познайомився з культурою України.

Останнім часом Камалія часто буває за кордоном. Однією з країн, в яку артистка час від часу навідується, є Пакистан. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість нещодавно опублікувала відео, на якому позує у вишуканій національній сукні. Камалія поцікавилась у своїх фанатів, чи хотіли б вони приміряти таку красу.

Камалія у мережі зачарувала своїх фанатів і показалась у національному пакистанському вбранні
Камалія у мережі зачарувала своїх фанатів і показалась у національному пакистанському вбранні

Відома українська співачка показалась у пакистанському традиційному вбранні темного кольору. Камалія повідомила в описі до нової публікації, що цей образ для неї створила талановита дизайнерка з Пакистану. Крім того, розповіла знаменитість, у цій країні такий наряд має назву “пішваз” – це сукня нареченої.

Артистка розповіла, що у листопаді в Лондоні відбудеться модний показ пакистанської дизайнерки Шазія Кияні, на якому вона пройдеться подіумом у національному наряді.

Камалія показала, як виглядає у вишуканому національному вбранні, яке носять у Пакистані
Камалія показала, як виглядає у вишуканому національному вбранні, яке носять у Пакистані

Нагадаємо, що артистка довгий час перебувала в шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, який і познайомив зірку з культурою своєї країни. Втім, нещодавно зіркова пара повідомила про своє розлучення. Раніше ми вже писали, що відомо про загадкову історію стосунків Камалії та Мохаммада Захура.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.