Жінка народила на ходу: дитина з’явилася на очах у перехожих (ВІДЕО)

Вагітна жінка з Китаю народила дитину прямо на вулиці. Акушерами стали звичайні перехожі.

Молода жінка йшла по вулиці, і раптом з неї в прямому сенсі випала дитина. Новонароджений малюк народився в польоті. Незвичайні пологи відбулися в місті Тайчжоу в Китаї.

Те, що сталося записала камера відеоспостереження, яка знімає вулицю. Раптові пологи миттєво шокували всіх оточуючих. Жінка була з чоловіком, але вони навіть не розуміли, що сталося. А ось перехожі одразу кинулися на допомогу.

Китаянка родила не улице
Китаянка народила на вулиці

Молода мама розповіла журналістам, що губи новонародженого хлопчика були чорними. «Я взяла його на руки і поплескала по сідницях кілька разів, перш ніж він закричав», – згадує китаянка.

Зараз з жінкою і дитиною усе добре. Молоду маму з сином вже виписали з лікарні.

Популярне

Схожі статті

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу. 

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?