Не поступається Хюррем Султан: як виглядала зірка “Величного століття” Мер’єм Узерлі задовго до слави

Відома турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі показала,  якою була задовго до запаморочливої слави та грошей, які їй принесла роль Хюррем Султан в серіалі "Величне століття".

Мер’єм Узерлі народилася у великій сім’ї: вона має двох старших братів і сестру. Батько майбутньої актриси за національністю турок, а мама – німкеня. Пізніше зірка розповідала, що з дитинства вбирала обидві культури і це сильно позначилося на її сприйнятті світу.

В інтерв’ю артистка згадувала, що її дитячі роки пройшли в будинку з садом, де завжди було весело і галасливо. У дитинстві Узерлі була замкненою дитиною. Більшість часу вона проводила на самоті, не привертаючи до себе уваги. При цьому підсвідомо майбутня зірка хотіла завжди бути в центрі уваги, але природна затисненість заважала їй досягти бажаного. Надалі ця скутість негативно позначилася на кар’єрі Узерлі.

З'явилося фото сестри зірки Величного століття Мер'єм Узерлі Джанан
Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі показала, як виглядала у дитинстві

Складним випробуванням для Мер’єм стала раптова хвороба матері. Коли вона ще навчалася у школі, її матері діагностували рак:

Мама мужньо боролася із хворобою, кілька місяців пролежала у лікарні, схудла на 38 кілограмів. Лікарі говорили, що їй залишилося щонайбільше два місяці. Я жила в лікарні, поруч із її ліжком поставили ліжко для мене, вдень ходила до школи, потім знову приходила до неї. І сталося диво, мама одужала

, – розповідала артистка в інтерв’ю.

Батьки завжди були для Узерлі надійною опорою. Ще в юності Мер’єм чітко вирішила, що хоче бути актрисою, а мама з татом підтримали її у цьому починанні. Після закінчення школи вона вступила до драматичної студії Фрезі в Гамбурзі і почала ходити на кастинги.

Роль Роксолани Хюррем Султан в турецькому серіалі “Величне століття” зробила Мер’єм Узерлі зіркою світового рівня. На дитячих фото, які знаменитість публікує в своєму Інстаграм-блозі, ця дівчинка і подумати не могла, що колись її ім’я пролунає на весь світ.

Зірка Величного століття Мер'єм Узерлі показала, як виглядала у дитинстві
Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі показала, як виглядала у дитинстві

Шанувальників зворушили архівні знімки улюбленої актриси. Вони залишили багато теплих коментарів під публікацією маленької Хюррем.

Популярне

Схожі статті

Бананове печиво до чаю за копійки: виходить так смачно, що магазинне більше не купляю. Готувати 15 хвилин

Це бананове печиво стане ідеальним доповненням до чаю або кави. Випічка виходить ніжна, тане у роті та один з головних плюсів – швидка у приготуванні. Зробіть свій день смачнішим з цим рецептом.

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.