Вагітна Кацуріна показала Дантесу величезний живіт і зробила зізнання: “Вагітність – це важка робота”

Даша Кацуріна, яка зустрічається з колишнім чоловіком Наді Дорофєєвої, співаком Володимиром Дантесом, показала величезний вагітний живіт та розповіла як почувається.

Даша Кацуріна розпочала стосунки з Володимиром Дантесом, коли переживала болісне розлучення зі своїм чоловіком Михайлом Кацуріним. Як виявилось, ресторатор закрутив роман з Надею Дорофєєвою і для їх пар це стало повною несподіванкою, адже вони були вчотирьох близькими друзями, а в шлюбі у Даші і Міші народилось двоє дітей.

Дантес дуже підтримав подругу, допомагав їй з малюками і в результаті вийшло так, що вони закохались. В Мережі багато користувачів жартували на їх рахунок з приводу обміну партнерами, але це не заважає новоствореним парам ділитись романтичними фото і новинами.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Вагітна Кацуріна показала Дантесу величезний живіт і зробила зізнання

На цей раз в своєму Інстаграм-блозі Даша Кацуріна до Дня матері показала фото з величезним вагітним животом, а потім з дітьми і поділилась власним сприйняттям материнства:

Вагітність – це важка робота, грудне вигодовування теж, але я ніколи не шкодую

, – написала кохана Дантеса.

Вагітна Кацуріна показала Дантесу величезний живіт і зробила зізнання
Вагітна Кацуріна показала Дантесу величезний живіт і зробила зізнання

На першому фото з животиком Даша ймовірно вагітна сином Іваном, молодшим спадкоємцем від екс-чоловіка Михайла Кацуріна. Також у них є старша дочка Олександра.

Дантес, не зважаючи на те, що раніше заявляв, що він чайлдфрі, у стосунках з Дашею любить проводити час з дітьми і натякає, що готовий до ще однієї дитини. У шлюбі з Дорофєєвою співак не став батьком і не збирався, однак нова обраниця змінила його погляд на це.

Вагітна Кацуріна показала Дантесу величезний живіт і зробила зізнання

Нагадаємо, про своє розлучення Дантес і Дорофєєва оголосили після початку повномасштабного вторгнення. Слідом за ними це зробили Кацуріни. Поповзли чутки, що це неспроста і це дійсно виявилось пов’язано одне з одним. Першими про свій роман заявили Надя і Міша, а через декілька місяців стало відомо, що Вова і Даша також разом.

Популярне

Схожі статті

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.