Українсько-французькі красуні: Лідія Таран показала свою маму і доньку від Андрія Доманського в серці Парижа

Відома українська телеведуча Лідія Таран показала сімейну поїздку з мамою і дочкою в Париж. Журналістка з 2022 року живе у Франції через війну в Україні.

Лідія Таран після 24 лютого 2022 року прийняла рішення їхати з України, щоб попри все уберегти свою доньку Василину. Телеведуча стала матір’ю в стосунках з Андрієм Доманським, який так і не покликав її заміж після появи дитини, а потім пішов від них і завів іншу сім’ю.

Для порятунку Лідія обрала Францію, в якій до того багато разів бувала і знає французьку мову. Журналістка продовжує працювати в ТСН, але не в студії, а кореспондентом, також вона стала студенткою навчального закладу у Франції. Її 15-річна дочка Василина вчиться у школі.

Лідія Таран після переїзду зробила нову стрижку і почала життя заново
 Лідія Таран показала свою маму і доньку від Андрія Доманського в серці Парижа

На сторінці свого Інстаграм-блогу в День матері Лідія Таран поділилася фото з рідними людьми. Світлини були зроблені в Парижі з мамою Марією Гаврилівною і донькою.

Моя мама, я мама і доця. Так, вона була в Парижі (2 фото-майже як Емілі там), але на біса їй той Париж, якщо на дачі оооотакий бузок. Немає людини, яка настільки чітко знає, що їй приносить щастя в житті. Тільки малі діти, ну і моя мама. Вчитись і вчитись

, – написала телеведуча.

Про Марію Гаврилівну Лідія розповідала, що вона вміє працювати на друкарській машинці, обожнює працювати на городі, має активну громадянську позицію і в дев’яностих їй пропонували поміняти косу на машину. В коментарях фанати бажають мамі Таранї міцного здоров’я ще на багато років, а їй – якнайшвидшого повернення в Україну.

Журналістка розповідала, що не планує назавжди залишатись у Франції. Вона мріє про повернення додому, однак не хоче ризикувати і чекає перемоги. Літом 2022 року зірка ледь не піддалась вмовлянням і була готова повернутись в Київ, однак поруч з її будинком влучила ракета. Для Лідії Таран це стало сигналом, що треба забути про свій егоїзм і зробити все можливе, щоб вони з донькою знаходились в безпеці.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.