Іраклі Макацарія з “Холостяка-6” вперше стане батьком: дитину 38-річному продюсеру народить 21-річна обраниця

Відомий грузинський продюсер і бізнесмен Іраклі Макацарія повідомив чудові новини. Невдовзі знаменитість вперше стане батьком, а дитину йому народить його кохана обраниця

Іраклі Макацарія, відомий грузинський продюсер, бізнесмен і фітнес-тренер, прославився в Україні після участі в реаліті-шоу “Холостяк-6”. Переможницею телепроєкту стала Олена Лесик, втім щасливих і довгих стосунків зірковій парі побудувати не вдалось. Нині знаменитість одружений з 21-річною Єлизаветою Чичуа. Нещодавно шанувальники дізнались, що дружина Іраклі Макацарія вагітна.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дружина відомого грузинського бізнесмена Ліза Чичуа опублікувала красиві фотографії зі своїм коханим. Зіркова пара позувала на тлі зеленого квітучого саду. Іраклі Макацарія ніжно обіймав свою кохану, яка виношує його першу дитину. Єлизавета Чичуа позувала у білосніжній сукні, яка акуратно підкреслювала її вже округлий животик.

Закохані на свіжих фотографіях виглядали дуже щасливими – Іраклі Макацарія та його кохана ніби розквітнули після того, як дізнались про вагітність.

Іраклі Макацарія показав романтичні фотографії зі своєю вагітною дружиною Єлизаветою Чичуа
Іраклі Макацарія показав романтичні фотографії зі своєю вагітною дружиною Єлизаветою Чичуа
Холостяк-6 грузин Іраклі Макацарія повідомив, що невдовзі вперше стане батьком
Холостяк-6 грузин Іраклі Макацарія повідомив, що невдовзі вперше стане батьком

До слова, дружина колишнього головного героя Холостяка-6 не просто опублікувала фотографії, але й залишила милий опис. Єлизавета Чичуа не стала говорити багато зайвих слів, але просто й лаконічно підписала нову публікацію, зазначивши: “Нас тепер троє”.

У коментарях до нової публікації шанувальники засипали зіркову родину привітаннями. Зокрема, новині потішились Григорій Решетнік, Слава Дьомін, Ілона Гвоздьова та багато інших шанувальників і друзів Іраклі Макацарія та Єлизавети Чичуа.

Нагадаємо, що шанувальники давно підозрювали, що дружина відомого грузинського бізнесмена чекає на дитину. Ще взимку цьогоріч на одній із фотографій користувачі мережі помітили круглий живіт. Втім, тоді знаменитості залишили численні питання без відповіді.

Популярне

Схожі статті

Вже 10 років мойву смажу тільки так і всіх подруг вже навчила: за 5 хвилин – смачно і з хрусткою скоринкою

Мойва – смачна і доступна морська риба, яка продається буквально скрізь. Для того, щоб смажена мойва вийшла смачною, треба знати кілька кулінарних секретів.

Магазинні десерти і поряд не стояли: готую нереально смачний гарбузовий манник, коли хочеться солоденького

Запашний гарбуз та цитрусова нотка створять неповторний аромат та смак, який точно прийдеться вам до вподоби. Спробуйте приготувати гарбузовий манник вже сьогодні та порадуйте родину смаколиками.

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.