Іво Бобул подав у суд на Емму Антонюк, яка поскандалила з ним на інтерв’ю: “Вона хотіла хайпонутися дуже”

Нещодавно мережу сколихнув неприємний скандал з Іво Бобулом. Артист повідомив, що подав у суд на журналістку, на інтерв'ю з якою відбувались події

Відомий український музикант Іво Бобул у лютому цього року дав інтерв’ю для журналістки Емми Антонюк. Щоправда, розмова вийшла закороткою – посеред інтерв’ю знаменитість зірвав із себе мікрофони та покинув студію. Річ у тім, у відповідь на одне із запитань журналістки артист заявив, ніби сьогодні всі жінки меркантильні й потребують лише матеріального забезпечення.

Емма Антонюк, своєю чергою, звинуватила музиканта у гендерній дискримінації. Іво Бобул розізлився й покинув студію, зазначивши, що журналістка намагається його принизити. Пізніше Антонюк таки опублікувала найкоротше за свою кар’єру інтерв’ю та навіть оприлюднила телефонну розмову з артистом. Бобул заявив, що їй ніхто не давав права публікувати ці матеріали. Хоча Антонюк і спростувала ці заяви, артист таки вирішив розібратись через суд.

Іво Бобул подав на Емму Антонюк у суд через скандальне інтерв'ю, опубліковане у лютому
Іво Бобул подав на Емму Антонюк у суд через скандальне інтерв’ю, опубліковане у лютому

Нещодавно знаменитий співак відвідав студію “1+1”, в якій пояснив, як розбирається з ситуацією, яка його так бентежить. Артист зауважив, що вже подав позов до суду, а причиною стала публікація матеріалів без його згоди на це. Іво Бобул зазначив, що “потрібно мати честь”.

“Я дозволу на це не давав… З вовками я по-вовчому, з людьми – по-людськи. Вона хотіла хайпонутися дуже гарно, бо є на кому. Така вона є”, – пояснив журналістам “1+1” Іво Бобул та додав, що нині цією справою вже займаються його юристи.

Емма Антонюк опублікувала скандальне інтерв'ю з Іво Бобулом
Емма Антонюк опублікувала скандальне інтерв’ю з Іво Бобулом

До слова, в артиста також запитали, чи таки мала Емма Антонюк рацію та чи дискримінує він всіх жінок за гендером. Знаменитість спробував пояснити свої слова, сказані в нещодавньому інтерв’ю. Співак зауважив, що його думка залишається незмінною, втім він любить жінок. Іво Бобул зазначив, що, коли говорив про меркантильність, мав на увазі не всіх.

Популярне

Схожі статті

Тісто безподобне! Мій фаворит серед пирогів, готова пекти його щодня: пухка і соковита яблучна шарлотка

Шарлотка за цим рецептом виходить дуже пухкою та ніжною і з великою кількістю начинки. Готується такий пиріг досить швидко з найпростіших інгредієнтів.

Беру кокосову стружку та секретний інгредієнт і готую цукерки “Рафаелло” вдома: дійсно райська насолода

Приготувати смачні та ніжні цукерки "Рафаелло" вдома дуже просто. Вам знадобляться всього 2 інгредієнта і 5 хвилин часу. Доклавши мінімум зусиль, вийде справжня смакота.

Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом: пісочне тісто + цікава начинка. Рецепт із бабусиного записника

Приготуймо неймовірно смачний пиріг із ревенем та яблучним повидлом, який стане фаворитом у вашому арсеналі рецептів. Обов'язково спробуйте!