Катерина Осадча зібрала всіх своїх синів від різних чоловіків разом: сімейний вікенд, але без Юрія Горбунова

Відома українська телеведуча показала всіх своїх синів, яких народила в шлюбі з різними чоловіками. Зіркова родина майже у повному складі зібралась разом на вікенд

Катерина Осадча, відома українська телеведуча, останнім часом часто ділиться з шанувальниками подробицями сімейного життя та милими фотографіями. На відміну від багатьох своїх колег, знаменитість воліє не приховувати свого особистого щастя й залюбки ділиться тим, що інші залишають виключно для себе. Так, наприклад, нещодавно Осадча показала всіх своїх синів на одній фотографії.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Осадча опублікувала серію фотографій, на яких позує з усіма своїми синами. Нагадаємо, що найстаршого Іллю зірка народила у шлюбі з Олегом Поліщуком. А ось двох молодших синів ведуча народила у шлюбі з колегою Юрієм Горбуновим. На кадрах родина виглядає дуже щасливою.

Катерина Осадча опублікувала спільне фото з усіма своїми синами від різних шлюбів
Катерина Осадча опублікувала спільне фото з усіма своїми синами від різних шлюбів

Показала знаменитість і фотографії, які були зроблені найімовірніше у серпні минулого року. Тоді наймолодший син Каті Осадчої та Юрія Горбунова святкував свій перший “ювілей” – малюку виповнився рік. Телеведуча зібрала разом усіх дітей, а її чоловіка не опинилось у кадрі, бо саме він, мабуть, і зробив цей милий сімейний знімок.

Катерина Осадча показала святкування дня народження наймолодшого сина
Катерина Осадча показала святкування дня народження наймолодшого сина

Показала шанувальникам знаменитість й іншу фотографію. На одному з опублікованих нещодавно кадрів зірка позує разом зі своїм найстаршим сином Іллею, а на руках Катя Осадча тримає наймолодшого. Поки зіркова мама та її старша дитина яскраво усміхаються в камеру, молодший Данило уважно за ними спостерігає.

Відома українська ведуча Катерина Осадча замилувала фотографіями з синами
Відома українська ведуча Катерина Осадча замилувала фотографіями з синами

Такими чудовими кадрами знаменитість вирішила поділитись зі своїми підписниками не просто так. Відома українська телеведуча Катерина Осадча опублікувала кадри на честь нещодавнього Дня матері, який у всьому світі відзначають у другу неділю травня. Знаменитість справедливо зазначила, що бути мамою – надважке, але одночасно й найприємніше заняття.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.