Арсен Мірзоян чесно сказав, коли посивів: до шлюбу із зіркою “Голос країни” чи завдяки тещі Ніні Матвієнко

Відомий український співак Арсен Мірзоян розповів про стосунки зі своєю тещею Ніною Матвієнко. У них велика творча сім'я, в якій теж бувають конфлікти як і у всіх.

Арсен Мірзоян на “Голосі країни” зустрів своє кохання – Тоню Матвієнко. Ніхто з них не став переможцем шоу, однак участь в ньому стала доленосною для обох. Почуття закоханості між Тонею і Арсеном проявилися, коли вони вирушили в спільний тур після закінчення проєкту. Співак тоді мав іншу сім’ю, яка чекала його в Запоріжжі.

Мірзоян боявся зізнатись дружині, що у нього з’явилось нове кохання, але після довгих роздумів зважився все розповісти і бути чесним. З колишньою обраницею артист залишився в дружніх стосунках і не забуває про дітей від першого шлюбу.

Арсен Мірзоян спілкується з ексдружиною і дітьми
 Арсен Мірзоян розповів про стосунки зі своєю тещею Ніною Матвієнко

Зараз Арсен Мірзоян живе в музичній родині, його дружина Тоня Матвієнко – співачка і дочка артистки Ніни Матвієнко. В інтерв’ю співак зізнався, що з тещею у нього склались чудові стосунки і на неї навіть не лягає жоден стереотипний анекдот:

Вона мудра жінка, вона багато чого бачила в цьому житті і пережила репресійне ставлення до неї радянщини, тому вона якось так, якщо все добре – вона просто радіє, як буддисти. У них – сонечко, метелики полетіли, о, листячко

, – поділився Мірзоян в подкасті “STAND UP BATTLEподкаст”.

Також за словами Арсена він не скаржиться друзям на тещу, що вона його муштрує. Якісь конфлікти між ними можуть виникати тільки в побутовій площині:

Суто побутового характеру може бути, бо ми ж там кагало таке, в будинку багато живе. Посивів я ще до знайомства з нею якраз на Запоріжсталі. Це не посивів, це хромування називається. Сивіють люди від щастя. Якість пряника залежить від кнута

, – пожартував Арсен про свою сивину.

Арсен Мірзоян розповів про стосунки зі своєю тещею Ніною Матвієнко
Арсен Мірзоян розповів про стосунки зі своєю тещею Ніною Матвієнко

Нагадаємо, в шлюбі з Тонею Матвієнко Арсен Мірзоян став батьком дівчинки, яку вони назвали Ніна в честь бабусі. До повномасштабної війни зіркова пара придбала окрему квартиру, однак ремонт в ній зробити не встигли, тому зараз всі продовжують жити разом в будинку батьків Антоніни.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.