Катерина Осадча одягла півторарічного сина Данила у малесеньку вишиванку: блондинчик-українчик (ФОТО)

Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала святкові образи на День вишиванки зі своїм наймолодшим сином Данилом. Мережа у захваті.

18 травня в Україні святкується важливе свято, яке вшановує споконвічні народні традиції створення та носіння вишитого українського одягу – День вишиванки. Знаменитості в Мережі хизуються своїми найкращими традиційними нарядами, а телеведуча Катерина Осадча виставила надзвичайно зворушливу світлину зі своїм наймолодшим сином Данилом, який народився у 2021 році в шлюбі з Юрієм Горбуновим.

На знімку Осадча тримає маленького на руках, вони обидва позують у чарівних вишиванках – Катя одягла білу з білою вишивкою, а сина нарядила у білу з синім орнаментом. Також зірка доповнила образ золотавими сережками-колосками і написала:

Вишиванка – найсвятковіше вбрання

Катерина Осадча одягла півторарічного сина Данила у малесеньку вишиванку
Катерина Осадча одягла півторарічного сина Данила у малесеньку вишиванку

Видно, що Данилко росте цілковитим блондином. Хоча двоє старших синів Каті Осадчої також в дитинстві були білявими, а з віком волосся потемнішало. У знаменитості є дорослий син Ілля Поліщук від першого шлюбу, він здобуває вищу освіту в США, та ще один син від Юрія Горбунова, їх спільний первісток Іван.

Користувачі Мережі відмітили, що Данило дуже схожий на зіркову матусю, хоча ще рано говорити, в кого він пішов більше. А от старший син пари Іван росте копією батька. Також прихильники звернули увагу, що вишиванка неймовірно пасує зірці програми “Світське життя”, яка зараз перепрофілювалась з ведучої розважального шоу та займається пошуком зниклих.

Катя Осадча народила трьох хлопчиків
Катерина Осадча одягла півторарічного сина Данила у малесеньку вишиванку

Нагадаємо, Катерина Осадча і Юрій Горбунов з початку повномасштабного вторгнення залишались в Україні, виїжджаючи за кордон тільки на благодійні заходи. Своїх дітей вони відправили в Європу, але зараз вся зіркова сім’я знаходиться вдома під Києвом. Телеведучі живуть в елітному котеджному містечку по сусідству з кумами Потапом і Настею Каменських.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.