Українсько-азербайджанский красень: при вигляді сина Ірини Білик і Аслана Ахмадова у вас відніме дар мови

Відома українська співачка Ірина Білик – мама двох дітей. Різниця у віці її синів складає аж 16 років. Як виглядають зіркові спадкоємці – далі в матеріалі.

Ірина Білик –  рекордсменка по кількості шлюбів серед зірок українського шоу-бізнесу. Жінка 5 разів виходила заміж і наразі знову самотня. В шлюбі зі своїм другим чоловіком Андрієм Оверчуком Білик вперше стала мамою. У неї народився син Гліб, якому наразі 23 роки. Хлопець виріс дуже творчою особистістю і, як і мама, займається музикою.

Старший син Ірини Білик вийшов з-під маминого контролю
Як виглядає старший син Ірини БІлик

Вдруге стати мамою Ірина Білик наважилася у зрілому віці. Тоді співачка була заміжня вп’яте з російським продюсером азербайджанського походження Асланом Ахмадовим. Самостійно Білик вже не могла виносити дитину, адже їй було далеко за 40. Зіркове подружжя вирішили скористатися послугами сурогатної матері і в грудні 2015 року на світ з’явився хлопчик, якого назвали Табрізом.

Ірина Білик з колишнім чоловіком і сином
Ірина Білик з колишнім чоловіком і сином

Подружнє життя Ірини Білик і Аслана Ахмадова не склалося. У 2021 році співачка оголосила про розлучення і чесно розповіла про причину такого рішення. Так, співачка зізналася, що останні роки вони з Асланом жили по принципу гостьового шлюбу. Вона жила в Україні, а він – в росії, адже там у нього була робота. Співачка стала ініціаторкою розлучення через те, що Аслан все рідше почав приїжджати до неї з сином. Білик зрозуміла, що їхні стосунки для нього нічого не означають.

Після розлучення Білик і Ахмадова їхній спільний син залишився жити з мамою. Хлопчику зараз 7 років і він являється учнем молодшої школи. Варто відзначити, що Табріз росте копією свого батька-азербайджанця. Він має темне, пишне волосся, смагляву шкіру і зовсім не схожий на свою зіркову маму.

Молодшого сина Ірини Білик народила сурогатна матір
Як виглядає молодший син Ірини Білик, якого народила сурогатна матір

Варто відзначити, що Ірина Білик, будучи в шлюбі з Ахмадовим, планувала стати мамою втретє. Та після розлучення співачка в інтерв’ю зізналася, що передумала. За словами Білик, вона не хоче, щоб її дитина була заручником того, що його мама постійно працює. Маленькій дитині треба приділяти багато часу і уваги, на що співачка наразі не готова.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.