Олег Винник у новому кліпі розповів про пошуки справжнього кохання (ВІДЕО)

14 травня Олег Винник презентував свій новий кліп на пісню "Безумная любовь". Режисером відео стала українка Катя Царик.

Один з найбажаніших і популярних чоловіків серед українських жінок, співак Олег Винник порадував своїх фанаток новою відеороботою.

Режисером нового відео стала українка Катя Царик — це перша її спільна робота з артистом над кліпом.

Сам Олег вважає, що у сучасному світі дуже багато амбіцій, від яких, страждає любов. Його нова пісня “Безумная любовь” якраз розповідає про людські почуття і дії, на які вони надихають. Він також додав, що йому хотілося б, щоб люди не просто шукали любов, а віддавали її.

Кадр из клипа на песню "Безумная любовь"
Кадр з кліпу на пісню “Шалене кохання”

До речі, режисер кліпу Катерина була художнім постановником масштабного концерту Винника, який відгримів у Києві в листопаді 2019 року.

Сам кліп знімали протягом 20 годин у столиці, практично без перерви і зупинок. Але підготовка тривала набагато довше — художній керівник декілька днів витратив на пошуки декорацій потрібних відтінків, щоб глядачі дивилися нову роботу Винника, не відриваючи очей.

Крім самого артиста, в кліпі красуються шість прекрасних дівчат. Практично всі з них пройшли відбірковий кастинг. Зокрема, ролі в кліпі отримали професійна фотомодель, учасниця шоу “Голос країни-10” Катерина Степура і зірка серіалу “Медфак” Єлизавета Потоцька.

Поза кастингом була затверджена тільки головна актриса — актриса і танцівниця Анастасія Сергеєва. На майданчику також працювали професійні каскадери, які допомагали виконувати дівчатам різні трюки.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.