З батьком нічого спільного: красені-сини відхрестилися батька Юрія Стоянова і взяли прізвище вітчима

Відомий одесит Юрій Стоянов досяг визнання в професії та популярності, однак в сімейному житті у артиста справжня драма. Рідні сини відреклися від зіркового батька.

Юрій Стоянов вже давно одружений зі своєю третьою дружиною Оленою. Вони виховують доньку Катерину, якій нещодавно виповнилося 20 років. Також у популярного артиста є дві дорослі дочки від першого шлюбу Олена і дорослі сини від власного першого шлюбу. Як виявилося, рідні спадкоємці не підтримують зв’язку з батьком.

Старших нащадків Юрію Стоянову народила його екс-дружина Ольга Синельченко. Чоловіків звуть Микола і Олексій, між ним різниця в два роки. Невдовзі після народження молодшого сина артист пішов з родини та узаконив стосунки з Мариною Віденською. За чутками, саме через роман з цією жінкою і розпався перший шлюб актора.

Сини відхрестилися батька Юрія Стоянова і взяли прізвище вітчима
Сини відхрестилися батька Юрія Стоянова і взяли прізвище вітчима

Зраджена і ображена дружина не пробачила чоловіка та обірвала з ним усі контакти. Лише іноді до хлопчиків з Одеси в москву навідувався батько Стоянова, їх дідусь, однак після його смерті навіть заочне спілкування синів з Юрієм Миколайовичем перервалось. Колишня жінка артиста вийшла заміж вдруге, її новий чоловік усиновив дітей Стоянова і дав їм своє прізвище та по-батькові – Хлопови Максимовичі, а коли Микола і Олексій підросли, то не виявили жодного бажання бачитися з рідним батьком.

Спадкоємці гумориста добре влаштувалися у житті. Микола став бізнесменом та співпрацює з британськими фірмами. Олексій також займається підприємництвом і захоплюється лижним спортом.

Сини відхрестилися батька Юрія Стоянова і взяли прізвище вітчима
Сини відхрестилися батька Юрія Стоянова і взяли прізвище вітчима

Красені-сини Стоянова майже не схожі на батька своєю брутальною зовнішністю, чого зовсім не скажеш про зірку “Городка”. До речі, напарник Юрія по гумористичному шоу Ілля Олейников помер у 2012 році на 66-му році життя від раку легенів.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.