Доктор Комаровський ощасливив новиною про поповнення в родині: “Дуже мила дівчинка з чудовим характером”

Відомий український лікар Комаровський розповів про поповнення в родині. Знаменитість завітав до своїх онуків і дізнався про те, що в їхній сім'ї стало на одного члена більше

Євген Комаров дуже давно прославився серед української авдиторії. Чимало глядачів полюбили Доктора за його дієві поради та розумні лекції. І старші, і молодші – всі прислухаються до того, що каже Доктор Комаров. Сьогодні знаменитість не лише на телебаченні з’являється, але й веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Якщо на українських телеканалах Євгена Комарова звикли слухати з очікуванням на чергову медичну пораду, то на своїй сторінці у популярній мережі знаменитість здебільшого розповідає про особисте життя. Так, наприклад, нещодавно доктор Комаровський розповів про поповнення в родині. Лікар розповів, що тепер у його сім’ї стало на одного члена більше. Мова йде про песика, якого подарували його онукам.

Доктор Євген Комаровський розповів про поповнення у своїй родині
Доктор Євген Комаровський розповів про поповнення у своїй родині

Знаменитість розповів шанувальникам, що нещодавно він завітав у гості та з’ясував, що тепер у його онуків є про кого піклуватись. Євген Комаровський розповів, що їм подарували песика – дівчинку з чудовим характером. Знаменитий лікар також показав своїм шанувальникам фотографію, на якій позує на камеру з новоспеченим членом родини Комаровських.

На опублікованому кадрі стильний Євген Комаровський з сивою бородою та у модному наряді позує на руках із собакою. Дівчинка слухняно сидить на руках у популярного лікаря та дивиться прямісінько в камеру. Євген Комаровський також спрямував свій погляд в об’єкти. Фотографія виглядає гармонійно та не може не викликати усмішку.

Відомий доктор Євген Комаровський замилував підписників фото з новим песиком
Відомий доктор Євген Комаровський замилував підписників фото з новим песиком

Нагадаємо, що у відомого українського лікаря двоє дітей – сини Дмитро та Андрій. Старша дитина знаменитості та його коханої дружини працює у сфері ІТ, а ось молодший син Андрій працює разом з батьком, а освіту має юридичну. У Комаровського троє онуків.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.