День Києва 2023: коли і хто зі знаменитих людей народився в українській столиці – Каменських, Осадча, Падалко

День української столиці традиційно відзначають в останні вихідні травня. Пригадуємо, хто з відомих зірок народився, виріс та провів усе своє життя у Києві

Традиційно День Києва відзначають в останні вихідні травня. Щороку ця дата припадає на різні числа, а цьогоріч День української столиці відзначають 28 травня. З нагоди цієї події пропонуємо пригадати найвідоміших українських зірок, які народились і виросли у Києві та все своє дитинство провели у цьому чудовому місті.

Настя Каменських

Настя Каменських народилась та виросла в українській столиці
Настя Каменських народилась та виросла в українській столиці

Відома українська співачка також народилась у столиці, у творчій родині Олексія Жмура та Лідії Каменських. Мати знаменитості працювала в Народному хорі імені Верьовки, а ось хрещена мати Насті – Алла Кудлай, народна артистка України. Своє дитинство Каменських провела й у Франції, й в Італії, втім в юності зірка таки повернулась до Києва, де здобула середню та вищу освіту, а також закінчила музичну школу.

Катерина Осадча

Відома українська телеведуча та модель Катерина Осадча народилась у Києві в родині батька Олександра та мами Анни. Корінна киянка з самого дитинства захопилась моделінгом, а вже у 14 років вирушила в Токіо за контрактом. Втім, життя на чужині майбутню зірку не приваблювало, тому у 18 років вона вже повернулась додому. Зірка вийшла заміж, народила сина, а після – побудувала приголомшливу кар’єру.

Марічка Падалко

Відома українська журналістка народилась і виросла у Києві
Відома українська журналістка народилась і виросла у Києві

Одна з найвідоміших українських журналісток та зірка “ТСН” народилась і виросла в родині лінгвістів. У Києві зірка й сама здобула освіту на факультеті іноземних мов, проте з часом відшукала себе саме в журналістиці. Зростала Марічка Падалко здебільшого у Києві, втім завдяки знанням англійської мови встигла й поподорожувати світом.

Дмитро Комаров

Затятий любитель пригод і відомий український журналіст Дмитро Комаров також з’явився на світ в одному зі столичних пологових будинків. За свою юність знаменитість встиг здобути три вищі освіти – він й інженер, і фахівець зі зв’язків з громадськістю, і фахівець у сфері інтелектуальної власності. Втім, з юних років Комаров почав цікавитись журналістикою, тому й відшукав себе саме у цій спеціальності.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.