facebook

Таке має бачити тільки султан Сулейман: Хюррем Мер’єм Узерлі показала, що ховає під одягом

Відома турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі показала підписникам в Мережі, що ховає під одягом. Для її героїні Хюррем Султан це зовсім нетипово.

В серіалі “Величне століття” Мер’єм Узерлі ховала свою фігуру під об’ємними шовковими сукнями, прикрашеними позолотою та коштовностями. Заради ролі актриса набрала кілька кілограмів, а після швидко схудла і знялася в новій фотосесії вже стрункішою та засмаглою.

Пляжний знімок з’явився у соцмережах екранної Роксолани. Актриса вирушила відпочивати та радіти сонцю на Мальдіви. Вона примостилася на білому піску біля самого узбережжя. Бірюзова вода ледь відчутно торкалася ніжної шкіри світової улюблениці.

Хюррем Султан з Величного століття показала, що ховає під одягом
Хюррем Султан з Величного століття показала, що ховає під одягом
Хюррем Султан з Величного століття показала, що ховає під одягом
Хюррем Султан з Величного століття показала, що ховає під одягом

Хюррем одягла світло-смарагдовий купальник із кольоровими вставками. Зірка показала ефектну фігуру з бронзовою засмагою. Такою у серіалі її міг бачити лише сам Сулейман і цьому не завадив мовний бар’єр. Мер’єм Узерлі пройшла кастинг на головну роль в історичному проєкті, не знаючи турецьку мову. Однак це зіграло їй на руку – по сюжету, в якому висвічувався період життя Османської імперії, коли нею правив Сулейман Величний, Узерлі грала наложницю Роксолану, вкрадену кримськими татарами. Незнання мови і неправильний акцент були доречні.

Вихід перших серій “Величного століття” прикував до екранів все турецьке населення, в артистку закохалась вся країна. Мер’єм вмить стала еталоном жіночності і краси. В образі Хюррем Султан Узерлі з’явилась в 99 серіях серіалу. На актрису обрушилася міжнародна слава та велика кількість нагород та премій.

Зірка Величного століття Мер'єм Узерлі показала доньок
Хюррем Султан з Величного століття показала, що ховає під одягом

Зйомки тривали з 2011 до 2013 року. А потім Мер’єм Узерлі раптово зібралася і поїхала назад в Берлін. Улюблену глядачам актрису не можна було просто замінити іншою, тому сценарій змінили, час дії перенесли на двадцять років уперед, а роль владної султанші дісталась Вахіде Перчин.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.