Зірка “Сватів” Анна Кошмал вперше показала свого сина

Актриса Анна Кошмал, відома за роллю Женьки зі "Сватів", ретельно приховує подробиці особистого життя. Але все ж рідкісні фото її чоловіка і сина в мережі зустріти можливо.

25-річна українська актриса прославилася ще в юнацькому віці. Все завдяки знаменитій ролі в улюбленому серіалі тисяч телеглядачів — “Свати”.

Роль Женьки подарувала Анні Кошмал квиток у світ великого кіно і театру, тепер дівчина отримує сотні пропозицій від різних режисерів щорічно.

Не дивлячись на свій юний вік, Анна вже встигла зв’язати своє життя міцними узами шлюбу і навіть народити синочка Михайла. Хлопчику влітку виповниться два рочки.

Анна Кошмал с мужем
Анна Кошмал на зйомках

Красуня Анна дуже активна в соціальних мережах. Не ховається дівчина і від преси і папараці і з радістю дає інтерв’ю.

Але все ж є одна тема, якої артистка всіляко уникає — особисте життя. Кошмал не любить розповідати про чоловіка, сім’ю та маленького сина. Навіть в особистому блозі вона більше показує себе і закулісся зйомок, але сімейна рутина залишається поза кадром.

Вперше знімок з сином Анна показала лише в режимі самоізоляції. Але сама фотографія була досить жартівлива, тому роздивитися, на кого схожий Міша — на маму чи тату — неможливо.

Анна Кошмал с сыном Мишей
Анна Кошмал з сином Михайлом

Але все ж у шанувальників “Сватів” з’явилася можливість познайомитися з сином екранної Женьки трохи ближче. На офіційному акаунті серіалу в мережі Instagram виклали фотографію, де Анна Кошмал гуляє з Мішею на вулиці.

Актриса сіла на велосипед сина, а обурений малюк намагається відібрати свій транспорт у мами. Такий кумедний знімок викликав вельми позитивну реакцію коментаторів і знатно насмішив їх.

На фото також видно, що Міша підріс і вже самостійно може ходити без підтримки батьків. “Такий дорослий хлопчик, скоро в школу!” — написали шанувальники Анни.

Анна Кошмал с сыном на прогулке
Анна Кошмал з сином на прогулянці

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.