Віру Брежнєву, яка заспівала наживо, освистали після концерту і назвали безголосою: “Куди Меладзе дивиться”

Користувачі Мережі розкритикували колишню екс-віагрянку Віру Брежнєву за відсутність голосу. Співачка виконала пісню наживо, без обробки і автотюну.

Віра Брежнєва – одна з найяскравіших учасниць Віа Гри. І хоча за роки існування гурту змінилося аж 20 складів, саме склад Віа Гри з Брежнєвою називають золотим.

Продюсер гурту Костянтин Меладзе ніколи не приховува той факт, що затвердив Брежнєву не через її вокальні дані. Продюсера зачепила харизма і краса юної дівчини. Та так зачепила, що через багато років він покликав її заміж.

Костянтин Меладзе зраджував своїй колишній з Вірою Брежнєвою
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва одружилися

Зараз Віра Брежнєва будує сольну кар’єру, в чому їй дуже допомагає її чоловік-продюсер Костянтин Меладзе. Пісні Брежнєвої стають хітами, не дивлячись на те, що вони позбавлені сильного вокального виконання. Пісні Віри зазвичай дуже легкі, танцювальні і позитивні. Саме тому і подобаються публіці.

Звичайно, у студійному записі голос Брежнєвої звучить непогано, адже він обробляється звукорежисером. Та  живе виконання співачки дещо відрізняється від студійного запису.

Так, в Мережі з’явилося архівне відео з одного із концертів співачки. На відео Брежнєва наживо співає пісню “Хорошие новости”.

І хоч на відео всього маленький уривок пісні, користувачі Мережі відмітили, що співачка дуже погано співає.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Цвірінькає, голосу нуль”;
  • “Голос то де? “,
  • “Займіться вокалом з педагогом. Адже соромно має бути.”;
  • “Зовсім безголоса, куди тільки Меладзе дивиться”.
Віру Брежнєву, яка заспівала наживо, освистали після концерту і назвали безголосою
Віру Брежнєву, яка заспівала наживо, освистали після концерту і назвали безголосою

Варто відзначити, що сама Віра Брежнєва спокійно відноситься до критики, адже стикається з нею все своє творче життя. Співачка продовжує випускати нові пісні і давати концерти. Не зважаючи ні на що, Віра має власну аудиторію і фанатів, які її дуже люблять.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Віра Брежнєва назавжди покинула росію, де жила з Меладзе багато років. Співачка виступила проти війни і почала активно волонтерити і допомагати Україні. Зараз співачка проживає в Києві, а всі свої нові пісні випускає українською.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.