Ігор Кондратюк висловився про тих, хто підтримує Світлану Лободу і її діяльність: “У людей точно мізків немає”

Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк жорстко висловився про людей, які підтримують Лободу. Особливо його бентежать організатори концертів, які просувають творчість артистку

Ігор Кондратюк, відомий український продюсер і телеведучий, у нещодавньому коментарі для преси висловився щодо скандалу, який розгорнувся навколо Світлани Лободи. Артистка хотіла провести концерт у Києві, втім через обурення публіки запланований виступ довелось скасувати. Ігор Кондратюк зізнався, що у всій історії його найбільше дивують люди, які підтримують і просувають діяльність горезвісної співачки.

Зокрема, продюсер висловився про заклад Osocor Residence, який виступив організатором концерту Світлани Лободи. Ігор Кондратюк впевнений, що у сьогоднішніх реаліях українцям не варто толерувати тих людей, які в недалекому минулому сповідали абсолютно відмінні погляди від тих, які мають нині.

Ігор Кондратюк висловився про скандал, який розгорнувся навколо Світлани Лободи
Ігор Кондратюк висловився про скандал, який розгорнувся навколо Світлани Лободи

В адресу закладу Osocor Residence, який намагався організувати виступ Лободи, втім провалився в цьому, Ігор Кондратюк висловив жорстку критику. Знаменитість зауважив, що ніколи в житті не зрозуміє людей, які просувають творчість артистів, які лише декілька років тому виступали й заробляли гроші в росії.

“Тут у людей точно мозків немає. Я не знаю, що це за люди”, – висловив свою позицію відомий український продюсер і шоумен Ігор Кондратюк в інтерв’ю для медіа “Телеграф”.

Продюсер пояснив, чому налаштований проти Світлани Лободи. Ігор Кондратюк впевнений, що толерування артистів, які до початку повномасштабної війни толерували росію, може призвести до виникнення надзвичайно небезпечної ситуації безпосередньо всередині країни.

Світлана Лобода до 24 лютого 2022 року активно працювала й будувала кар'єру в росії
Світлана Лобода до 24 лютого 2022 року активно працювала й будувала кар’єру в росії

Пригадав Ігор Кондратюк і запланований 2021 року виступ російського репера Басти. Знаменитість зауважив, що це було недолуго, а організаторам подібних концертів потрібно й взагалі радіти, що після їхніх дій вони залишаються в порядку.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.